torstai 31. heinäkuuta 2008

Surkeita kuvia


Kaikki pikkuliinat samassa kuvassa. Yksi kerä Merssiä meni. En ole ihan tyytyväinen sillä virheitä piisaa, mutten jaksa enää purkaa moneen kertaan. Purkasin melkein yhtä paljon kuin mitä virkkasin. Ei tahtonut ottaa sujuakseen tuo virkkaus, mutta tahto on kova ja jonkinlaista tulosta syntyy. Seuraavaksi teen joulunpunaisesta Novitan virkkauslangasta jonkun ihan liinan. Katsotaan miten likan käy isomman projektin kanssa.

Citymarketin alekorista loikkasi mukaan neljä bambu-kerää. Kesäkeijun säärystimiä aion kokeilla. Ostin neljä kerää, kun en kaupassa muistanut montako tarvitsen ja pieleenhän se meni. Yllätys yllätys. :/

perjantai 18. heinäkuuta 2008

Virkkailua



Kävin keskiviikkona uutuuttaan kiiltävässä merimuseo Vellamossa ja matkalla sinne löysin sattumalta lankakaupan torin laidalta. Luulisi, että kun on koulua käynyt niillä nurkilla niin tuntisi kaupungin, mutta aina se vain osaa yllättää. Ehdin vain pikaisesti pyörähtää, sillä ystäväni odottivat Vellamolla. Suureksi ilokseni löysin Hjertegarnin Sock 4 -lankaa. Väri on aivan ihanan herkullinen liila. Puikot jäivät tietenkin kämpille ja pitää lomailla ennen kuin pääsen tekemään jotain ihania sukkia tästä langasta.



Anteeksi surkea kuva. En kiireessä ehtinyt ottaa kummempaa. Mikä siinä on, että lomalla on aivan hirvittävä kiire? Olen taas intoutunut virkkaamaan. Kaivoin äidin lankavarastosta Finlaysonin Merssi -neulelankaa, josta olen virkannut hieman lasinalusta suurempia pikkuliinoja. Ennen lomalle lähtöä virkkasin Stitch&Bitchin Koukussa -kirjasta Sweet Pea Shawlin. Mikä se sitten olikaan suomenkielisessä kirjassani. Nimi ei jäänyt mieleeni ollenkaan. Pääsin eroon kamalasta Malibu-langasta. Seuraavaksi yritän tuhoja nurkissa pyörivät Tahitit johonkin. Että sellaiset lomatunnelmat täällä.