tiistai 22. tammikuuta 2008

Älä kerro äidille



Sorruin taas ostamaan lohtulankaa. Kaaduin matkalla bussipysäkille ja nyt on vasen polvi vähän turvonnut ja osin sinisen mustelman peitossa. Harmittaa vietävästi, että pti ihmisten nähden tuiskahtaa nurin, mutta jään päälle satanut lumi osoittautui erittäin liukkaaksi. Lohtulangaksi kelpuutin tarjousesta Woolia. Puolentoista euron kerät tarttuivat mukaan Tokmannilta nuudelinostoreissulta. Voin kuulla oikein elävästi päässäni äitini äänen, joka sanoo, etten tarvitse lisää lankaa. Järjen ääni sai onneksi minut jättämään Kotiväkikerät ja puikot kauppaan. Tummansininen Kotiväki oli myös tajouksessa, mutta se ei oikein sovi minulle. Ajattelin tehdä Wooleista jonkun pitsihuivin. Olen katsellut Zetor ja Kiri -ohjeita sillä silmällä, että ne saattaisivat onnistua Woolistakin. Pitäisi vain saada Minttumaari pois alta ensin. Se on ehkä puolivälissä ja silmukoita alkaa olla jo aika paljon. Vaihdoin puikonkin jo kahdeksankymmentäsenttiseen.



Lopuksi kuvatus kiehkuralapasestani. Käsialani on toivottomasti liian kireä ja kämmenpuolella on ikäviä virheitä, mutta kämmenselkä on aika onnistunut. Ainakaan kovin pahoja virheitä en siitä löydä. Näistä tulee ehkä ihan kivat ensimmäisiksi kirjoneulelapasiksi. Ja nyt takaisin tenttimateriaalin pariin.

1 kommentti:

Pikku pikku kirjoitti...

Hyvältä näyttää lapaset, niistä tulee hienot! Älä välitä, mun kirjoneulekutominen on edelleen liian kiristävää vaikka aina välillä tulee jotain (esim.lapasia) tehtyä. vähän sitte singuttelee valmiina niin hyvä tulee! :D

p.s. olen uusi tilaajasi.