perjantai 18. tammikuuta 2008

Vihdoin taas päivitystä


 
Tulipa pitkä päivitystauko. Mitään päivitettävää tosin ei ole ollut. Neulomukset ovat edistyneet kovin huonosti viimeisen reilun viikon aikana. Olen hairahtunut pelaamaan the Sims 2:sta vähän turhan paljon. Tänään palasin opiskelupaikkakunnalleni. Pidin puolitoista viikkoa ylimääräistä lomaa, sillä lukujärjestyksessä oli niin vähän luentoja, että tylsää olisi ollut mädäntyä opiskelukämpässäni. Istuin junassa yli seitsemän tuntia ja siinä tulikin potamoussukat valmiiksi ja kiehkuralapaset edistyivät mukavasti. Paluu arkeen oli inhottava ja opiskelukämppä kamalassa sotkussa.


 
Erehdyin menemään kirja-aleen. Minua ei ylipäätään saisi päästä kirjakauppaan. Saatikka sitten mihinkään kirja-aleen. Debbie Stollerin Virkkaajan ja Neulojan käsikirjat hyppäsivät mukaani. Kolmekymppiä on paljon köyhän opiskelijan budjetista, mutta kahdesta kirjastahan ne eivät ole paljoakaan. Toivottavasti osoittautuvat hyödyllisiksi, ettei äiti voi alkaa paasaamaan taas rahojen tuhlailusta kirjoihin. Mitä iloa on olla aikuinen ja asua kaukana kotoa, kun äiti silti puuttuu asioihin. *huokaus* Lopuksi vielä kuva käytössä nuhjuuntuneista baijerilaisistani.

3 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Oon miettinyt pitkään että tekisin tuollaiset potamoussukat (oon aina ennen luullut niitä pomatomussukiksi :D ) mutta en oo jaksanut aloittaa. Hienot on!

Meidän äiti se kertoo edelleen turhan kärkkäästi mielipiteitään meidän asioista, vaikka oon asunut pois kotoa jo melkein kymmenen vuotta ja oon naimisissa. Onneksi ei kuitenkaan virallisesti sekaannu, vaan ihan vain kertoo mitä mieltä asioista on. Se on rasittavaa, mutta musta tulee tietenkin ihan samanlainen vanhempana..

Silmu kirjoitti...

Hei! Oot löytänyt neulojan käsikirjan jostakin! Olen luullut, että sen painos on loppu, mutta ehkä ne on ottaneet uuden. Haluaisin nimittäin ostaa sen... Virkkaajan käsikirja jo on.

Sukat on muuten kauniit! Kuvio pääsee oikeuksiinsa yksivärisessä langassa.

Silmu kirjoitti...

Joo, löysinkin eilen Tampereen Suomalaisesta tuon. Tosin ei niitä enää monta ollut jäljellä... :) Kiva, kun olit kirjoittanut blogiisi kirjaostoksistasi, niin hoksasin etsiskellä kirjaa kaupoista.