keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kahdeksas ruutuBlogistani alkaa kohta tulla kovin tylsä, kun kaikki postaukset ovat näin samanlaisia. Täytyy kehittää jotain muutakin postattavaa kuin näitä ruutuja. Kahdeksas valmistui aamulla ja on nyt pingotuksessa. Kuvio on Vogue Knitting Stitchionarysta (Vol 1 Knit & Purl) sivulta 64 kuvio 97 Eyelet Pleats. Vähän tylsännäköinen, mutta onko olemassakaan 45 aivan ihanaa pitsikuviota? En jaksa nirsoilla kovin paljoa. Ja hyvältähän se tämäkin näyttää. Stitchionarya pitää selata ajatuksella, että löytää kivoja kuvioita, sillä kuvat eivät tee oikeutta useimmille kuvioille. Reilut kolmekymmentä ruutua puuttuu vielä, mutta olen luottavainen projektin etenemisen suhteen.

Waves of Grain on yli puolivälin ja valmistunee lähiviikkoina. Clandestine kyllästyttää, sillä se jos mikä on pientä siperrrystä, enkä osaa kuviota ulkoa edelleenkään. Sitkeydellä ajattelin saada sen toisenkin tehtyä, ennen kuin aloitan uusia sukkaprojekteja. Adamas edistyy hitaasti, sillä silmukoita alkaa olla riveillä paljon ja vähän päälle. Kaikukukka on ufoutumassa ja Aeolian odottaa Adamasista vapautuvia puikkoja uusinta-aloitusta varten. Muita ei taidakaan olla kesken. Onneksi on Ravelry. Muuten unohtaisin varmaan puolet projekteistani.

4 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Jatka vaan niiden tilkkujen tekemistä, että me kuolaavat fanit päästään näkemään lopputulos :)

Judiuni kirjoitti...

Vai että fanit xD Kolmekymmentä ja risat ruutua vielä puuttuu, enkä ole päättänyt reunaa enkä yhdistämistekniikaakaan. Ei tämä ihan heti valmistu.

Maikki kirjoitti...

Peittosi valmistumisen seuraaminen on tylsästä kaukana!

Mielestäni ideasi on vallan mainio. Tuleepahan kokeiltua monenlaisen kuvion neulomista. Ja kyllä, nään jo sieluni silmin kuinka ihana valmis tuotoksesi tulee olemaan!

Ja samalla huomaan salaa suunnittelevani omaa, samantapaista projektia... ;)

Nunt kirjoitti...

Ihan sama mitä postaat, jos väreinä on violetti, violetti ja violetti :D

Käytiin ostoksilla ja kävin vaatekaupassa. Mies kommentoi lakonisesti ostoksiani: "Jaa, kappas, violettia. Enpä olisi arvannut."