lauantai 8. joulukuuta 2007

Vain parin lankakerän tähden

Mitä ihminen on valmis tekemään parin lankakerän tähden. Kävelemään yli kuusi kilometriä tuulessa ja räntäsateessa? Empä olisi uskonut itsestäni moista, mutta sellainen oli tämän lauantaipäivän huvitus. Bussikorttia en enää viitsinyt ladata tässä kuussa sillä lähden pian kotiin ainakin kolmeksi viikoksi.

Ostin äidin ja isän joululahjasukkiin Austermannin Steppiä. Värit ovat 20 Indigo ja 10 Melba. Jälkimmäinen on aivan kauhean kirjava, mutta ei ollut parempaakaan väriä. Äiti kyllä osaa arvostaa itsetehtyjä sukkia vaikka ne olisivat miten rumat. Ensimmäiseksi aion kokeilla toimisiko Firestarter-ilmaisohjetta Yarnissimalta. Jos se ei toimi niin sitten kokeilen Jaywalkeria Magknitsistä. Ja sitten jotain muuta jos ohjeet eivät sovi tälle langalle. Molemmista sinisistä Step keristä tulee varmaan Gentleman's Fancy sockeja. Toivon mukaan. Toisen sinisen kerän ostin siis aiemmin.

Waving lace socks kermanvalkoisesta Lanettista tulivat valmiiksi kolmessa päivässä ja ne ovat niiiiiiin kauniit, että kamerattomuus ketuttaa suunnattomasti. Jouduin piilottamaan sukat lentolaukkuuni, jotten hipelöisi niitä pilalle.

Nyt ei muuta kuin tikuttamaan lisää sukkia jouluksi.

Edit: Firestarterit eivät oikein onnistuneet. Ohjeessa oli kaikenlaista outoa, joten purin sen ja aloitin Jaywalkerit. En oikein jaksanut keskittyä stressipäänsäryn vuoksi. Onneksi olen viikon päästä kotona lomailemassa, eikä tarvitse murehtia opinnoista.

Ei kommentteja: