maanantai 21. huhtikuuta 2014

Lisää pinkkiä WoW-merinoa


Toivottavasti kaikilla on ollut mukava pääsiäinen. Minä olen viettänyt pääsiäistä pääasiassa harratusteni parissa eli olen kehrännyt melkein koko pääsiäisen. Merinoprojekti jatkuu edelleen. Nyt oli vuorossa tämmöinen vaaleampi yhdistelmä samoista väreistä kuin edellinen vyyhti. Onneksi nämä villat loppuvat pian ja seuraavaksi kehrään varmaan jotain käsinärjättyä herkkua. Ei sillä, että olisin kyllästynyt näihin, mutta jossain vaiheessa varmasti näihinkin kyllästyy.


Pääsin tälläkin kertaa huikean lähelle tavoitettani. Vyyhdissä on 210 metriä eli sama määrä kuin ensimmäisessä vyyhdissä, joka on tuo tummin Aubergine- ja kahden Damson-säikeen yhdisteltä. Hieman harmittaa, etten tilannut enempää tuota väriä Damson, mutten yhden värin takia millään viihtsisi tehdä tilausta World of Wooliin, kun sitten tulee tilattua paljon kaikkea ihanaa, mitä en välttämättä tarvitse. Minulla on ihan riittävästi villaa. Toisaalta sellanen kahden Damson- ja yhden Fuchsia-säikeen yhdistelmä varmasti miellyttäisi silmääni kovasti.

Kuitu: World of Wool merino -topsit väreissä Magenta (2s) ja Fuchsia (1s)
Väline: Majacraft Little Gem 8,6:1 välityssuhteella
Lanka: kolmisäikeinen 210 metriä / ~75 grammaa (Ravelry)
Fiilis: Huikean samanlainen lopputulos kuin ensimmäisessä vyyhdissä.Tein pääsiäisenä pienen ulkomaanmatkankin katsomaan millaista meininki on kuningaskunnan puolella Vesisaaressa ja ulkoilemassa Ekreijan luonnonsuojelualueella. Kevät on Varankivuonossa pidemmällä kuin täällä, sillä lumet ovat jo lähteneet ja meri on auki. Pikkukajavayhdyskunta pystysuoran kallioseinämän hyllyillä oli aika vaikuttava näky, sillä niitä kuulemma on yli 40 000 yksilöä. Vesisaaressa kävimme yhdessä antiikkiputiikissa ja minä tietenkin bongailin rukkeja. Sieviä ja melko hyväkuntoisia olivat nämä siniset norjalaiskaunottaret.

2 kommenttia:

Raiku kirjoitti...

Onpa kyllä kauniita värejä ja tasaista jälkeä!

Judiuni kirjoitti...

Kiitos! :)