keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Ihana kevät!

Viimepäivinä on tuntunut ihanan keväiseltä. Olen kylvänyt ensimmäiset siemenet ikkunalaudalle purkkeihin. Aurinko paistaa välillä liiankin kirkkaasti. Kevät tuo mukanaan uutuuksia kauppojen hyllyille. Rakastuin uuteen Arabian "Rakastunut Mymmeli"-mukiin. Oli suunnattoman tuskallista jättää moinen ihanuus hyllylle. Täytynee toivoa sitä syntymäpäivälahjaksi.

En ole vieläkään saanut päätetyksi mitä teen Regioistani. Haluaisin tehdä uudet baijerilaiset, mutta toisaalta Chalet socks kirjasta Folk socks houkuttelee myös. Toisaalta haluaisin tehdä kärjestä aloitettavat sukat, sillä lanka oli aika kallista köyhälle opiskelijalle. Onneksi en voi niitä vielä aloittaa, kun puikoilla on jo vaikka ja mitä. Minttumaari-huivin keskeneräisyys harmittaa eniten. Se edistyy todella Siinä on virheitäkin turhan paljon, mutta minua ei huvita Rose mohairia alkaa purkamaan, vaikkei se olekaan niin kauhean ikävää moneen muuhun mohairiin verrattuna.

Viime päivät olen tuskaillut pipon kanssa. Ainokerien jämistä pitäisi tehdä pipo, mutta en ole saanut oikein mitään ohjetta mätsäämään langan kanssa. Pitänee palata sorvin ääreen tuskailemaan.

Ei kommentteja: