lauantai 5. huhtikuuta 2008

Viimeinkin FO!


Kerrankin olen saanut jotain valmiiksi. Monen purkamisen ja neulomisen jälkeen sain viimein Pomatomus-kämmekkäät valmiiksi. Lankakin pääsi loppumaan, mutta onneksi muutema vuosi sitten tekemistäni rinsessoista jääneet jämät sopivat onneksi jatkeeksi, vaikka vanhempi lanka on aavistuksen kellertävämpää. Sain lopulta ostettua Ylpeys ja ennakkoluulo minisarjan DVD:n, kun se oli Hulluilla päivillä tarjouksessa. Sitä katsellessa tuli valmista ihan huomaamatta. Kiireet ja opiskelut unohtuivat ihan totaalisesti. Viimeaikoina aikani on mennyt opintoihin melkoisen tarkkaan.

Regioiden neulominen sen sijaan tökkii. Kaikki kokeilemani ohjeet ovat ihania, mutta jälki ei miellytä. Käsialani on peltiä kakkosen puikoilla, mutta 2,5 puikoilla neule on kamalan epätasaista. Pitänee purkailla nuo ja etsiä mieleisiä pitsiohjeita. Kokeilisinkohan Monkeyta vai Hederaa...

3 kommenttia:

Limeadine kirjoitti...

Nätti pitsikuvio noissa kämmekkäissä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

Tugrik kirjoitti...

(!!)
Love the monoceros icon!

(more here)