lauantai 12. kesäkuuta 2010

Hyvää KIP-päivää!

Minulla on tässä viime aikoina ollut kesken kolme huivia (muut projektit on purettu tai ne horrostavat), mutta kun aloin eilen kaipaamaan matkaneuletta töihin, niin ei löytynyt mitään. Haruni on siinä vaiheessa, että pitäisi siirtyä reunakuvioon ja se vaatii vähän enemmän keskittymistä, joten sitä en autoon mielelläni enää ota, vaika Harunini on viikolla ollutkin matkaneuleena. Kaikukukka tökkii muutenkin, vaikka onhan sekin ihan kivasti edennyt, mutta sitä huvita kuljelella, ettei ole kaikki vaatteet alpakankarvoissa töissä. Aeoliania taas ei helmiensä takia ole mitään järkeä ottaa mukaan. Piti siis keksiä mielellään silkkivillainen tai muuten hiostamaton projekti. Otin lähimmän vapaan, kerityn silkkivillan ja valitsin jonosta mieleisimmän helponnäköisen ohjeen.Sininen Wetterhoffin Silvia on pyörinyt pöydällä syksystä lähtien. Väri on aika kammottava, mutta kai sen johonkin saa lykättyä. Ensimmäinen vastaan tullut tarkoitukseen sopivat ohje oli Adamas ja sitä sitten aloin neuloa kiireesti, että kuvio ehtisi tulla tutuksia ja että sitä olisi kiva sitten neuloa, vaikka tokihan piirsin pikaisesti kaaviosta tärkeimmät ovat paperilla ja laitoin reppuun. Adamas vaikuttaa kivalta ja näyttää onnistuvan. Se on sekin Miriam L. Feltonin ohje, joista ole alkanut viimeaikoina pitää kovasti. Kolmen millin pitsi-Addit tuntuivat alussa jotenkin paksuilta, joten vaihdoin 2,5 millisiin. Mietin, että vaihtaisinko takaisin kolmemillisiin. Käsialani on kuitenkin viimeaikoina vähän löystynyt.Hyvää KIP (Knit in Public) -päivää kaikille. Olisin mielelläni mennyt kaupunkiin KIPpailemaan, mutta tulin lupautuneeksi töihin ja sinne tästä alan lähteäkin. Ehkä SIP-päivänä sitten.

Edit: Työreissu kutistui eväsretkeksi ja lähden sittenkin tästä KIPpailemaan. :) Enkä jaksa enää vaihtaa takaisin kolmemillisiin puikkoihin. Hyvin tämä näkyy sujuvan 2,5 millisilläkin.

6 kommenttia:

anpali kirjoitti...

Kivannäköinen alku! Minä taidan kippailla ihan kotikulmillaa, vaikka tuonne puttaalle tekisi mieli lähteä.

Ausifer kirjoitti...

Huivin alku näyttää hyvältä 3mm puikoilla, en vaihtaisi pienempiin. Ihana kuvio alkaa muodostua :)

Anu kirjoitti...

Olitkos kippailemassa Lumoavassa Langassa vähän ennen kolmea? :) Itse piipahdin siellä ostamassa lankaa, mutta en ehtinyt jäädä neulomaan.

Elios kirjoitti...

Olisi hauska KIPpailla, mutta täällä on ainakin satanut koko päivän, niin ei ulkoilmaan viitsi mennä. Hyvää KIP-päivää kaikille muille!

Anu kirjoitti...

Minäkään en ollut ihan varma, kun tosiaan vain kerran aikaisemmin ollaan nähty, ja sitten ajattelin, että jos et hoksaa kuka olen, niin en viitsinyt minäkään sitten sanoa mitään.

Olitko kauankin tuolla Lumoavassa Langassa? Tiedätkö, oliko siellä käynyt paljon muitakin? Mulla meni koko KIP-päivä vähän penkin alle, kun pääsin liikenteeseen niin myöhään ja olin vielä miehen kyydillä, niin en voinut jäädä neulomaan mihinkään.

villavirve kirjoitti...

Kiitos neulontaseurasta Lumoavassa
langassa. Pienen salapoliisityön jälkeen selvitin tieni tänne blogiisi, kun ei tullut osoitetta kysyttyä ja sitten tuli vielä se äkkilähtökin.