lauantai 19. tammikuuta 2008

Kauhea nolotus

Kärsin varmaan lievästä lukihäiriöstä, kun olen lahjakkaasti lukenut jo vaikka ja kuinka kauan Pomatomus-sukkien nimen aivan päin honkia. Kävin Knittyssä ja Ravelryssä tavaamassa nimeä ja kai se on vain hyväksyttävä, että en osaa lukea sitä oikein. Sitä jotenkin luulee, että on älykäs, kun on yliopistoon päässyt vaikealle alalle ja että osaa lukea kaikkia neljää kieltä, joita puhuu. Mutta sitten lyödään paistinpannulla naamaan. Syksyllä minulle selvisi, että elämäkerta ei olekaan elämänkerta. Harmittaa, kun ei edes äidinkieltään osaa.

Yritin kuvata syksyllä tekemiäni Clessidra-sukkia, mutta turhaan. Ne ovat toivottomasti nukkaantuneet ja rumat. Valkeasta matostani irtoaa nukkaa ja se kerääntyy erittäin tehokkaasti villasukkiin. Toinen ongelma on se, että miten kuvaat pokkarilla polvisukkia, jotka ovat jalassasi. Aika huonosti. Muutenkaan en ole yhtään tyytyväinen kyseisiin sukkiin, mutta olen saanut kyseisestä väristä ihan tarpeekseni, enkä viitsi purkaa niitä.

1 kommentti:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Fifiin meni Novitan Rose mohairia kaksi kerää, mutta mun Fifi on tosi pieni. Varmaan 3-4 kerää kannattaa varata, jos aikoo isomman tehdä.

Äläkä tuosta välitä, vaikka olitkin lukenut sukkien nimen väärin. Tietäisitpä millaisia muunnelmia minä oon monista nimityksistä käyttänyt. Ja olinhan minä kovasti neulomassa wooden pantseja :D