maanantai 28. tammikuuta 2008

Lisää shoppailua ja valitustaSorruin taas shoppailemaan. Yritän varmaan helpottaa koti-ikävää shoppailemalla. Ei kovin hyvä juttu köyhälle opiskelijalle. Olen katsellut Austrian Socks -ohjetta sillä silmällä, että se voisi onnistua Vuorelman Vedosta aika kivasti. Vaikka olenkin tuhlannut kaiken minkä kotikotona lomailemalla sääs, päätin käydä ostamassa vyyhden Vetoa. Onneksi Veto ei maksa kovin paljon. Nalle olisi varmaan käynyt myös, mutta siinä on nykyään niin kehno värikartta, että se on lähinnä surkuhupaisaa. Käväisin samalla kirjastosta hakemassa pari äänikirjaa. En oikein ehdi lukemaan kirjoja, mutta neuloessa voi hyvin kuunnella.  Embossed leaves -sukista tuli suosikkini. En muista milloin olisin ollut niin ihastuksissani tekemistäni sukista kuin nyt olen näistä. Onneksi väri ei tosiaan istu itselleni. Sukat menee siskolle, joka on varmasti yhtä ihastuksissaan. Hän onneksi ymmärtää neuleiden päälle, vaikkei itse neulokaan kuin hyvin harvoin. Ei kuulemma ole aikaa. Siskoni harrastaa helmitöitä ja muita askartelujuttuja, joihin minulla ei riittäisi pinna. Neulominen on niin paljon helpompaa.

3 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Neuloin kummitytölleni loppuvuodesta Veto-langasta sukat. Lanka tuntui aivan ihanalta ja tosiaan siinä on hyviä värejä. (paitsi ne kummitytön sukkien pinkki, joka ei ole mun väri, mutta kummitytöstä ainoa oikea väri on pinkki!) Heti kun varastot joskus vähän vajenevat ja osun kohdalle, Vetoa voi ostaa aina.

Miia-Rebekka kirjoitti...

Nätit sukat.
Onko tuo mallineule vähän niinkuin Kirissä?

Essex kirjoitti...

Miulla on nuo sukat justiinsa työn alla. Kiva mallineule ja helppo oppia. Itsekin aloitin vaaleansinisellä, kun mallikuvassa oli niin nätit sukat. Itse tein vaan iiihan ohuesta langasta ja tuli ihan kivan omaan jalkaan.