sunnuntai 11. lokakuuta 2009

PalmikkosukatOhje: Mash-up socks (pdf) palmikoilla ja muutamilla lisäsilmukoilla maustettuna
Lanka: Novita 7 veljestä 150 grammaa luumunvärisenä
Koko: noin 38
Puikot: KnitPicks Harmony 3,25 mm sukkapuikot


Palmikkosukat valmistuivat. Kokeilin vaihteeksi sukkia kärjestä aloittaen ja tein ohjeeseen muutoksia, mutta tykkäsin ohjeen kärjestä ja kantapäästä ja noudatin sitä muuten. Sukista tuli vähän mörvelöt, mutten odottanutkaan mitään überihania. Toivottavasti kelpaavat saajansa jalkoja lämmittämään. Puikot olisivat saaneet olla hieman isommat. Tuli aika napakkaan neulottua. Harmi, ettei Harmony-setissä ole 3,5 mm puikkoja.

Heräsin aamulla entistäkin kipeämpänä ja ajattelin nähneesi hassua unta, jossa ostin ihananväristä Rowanin Kidsilk Hazea. Palasin vessasta ja näin kerät pöydälläni. En ole edelleenkään tottunut ajatukseen siitä, että ostin jotain niin ihanaa. Pistetään se kuumehoureiden piikkiin. Samoin kuin ilmottautumiseni Ravelryssa jouluvaihtoon. Olin päättänyt, että pieleen mennyt vaihto on ensimmäinen ja viimeinen. Toivotaan, että saan mieleisen paketin tällä kertaa.

4 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Mukavan näköiset sukat :) Toivottavasti paranet pian :)

essi kirjoitti...

Kovin kivat sukat, ei yhtään mörvelöt :) Jotenkin on unohtanut että seiskaveikastakin voi kutoa, tämä vähän palautti sen mieleen :)

Seijasisko kirjoitti...

Ihanat sukat.<3

Mari kirjoitti...

Kauniit sukat! :)