tiistai 3. marraskuuta 2009

Ei neulo

Tämmöinen kamalia nivelkipuja aiheuttava flunssa on kauhean ikävä sairastettava. En kykene neulomaan ja toista viikkoa on menossa hukkaan. Mikään ei edisty, paitsi uusin harrastukseni, japanin opiskelu, ja sekin vain siksi, että tunneilla on läsnäolopakko.


Lomalla (terveenä) tikutin aika vauhdilla siskolleni synttärilahjaa valmiiksi. Hän pitää eniten kynsikäslapasista ja kuluttaa ne aivan puhkiloppuun. Tein hänelle Novitan bambuvillasta kynsikkäät Ullan Tornado-ohjeella. Lopputulos on mielestäni aika ihana, vaikka kuvat ovatkin aivan kamalia. Yllä olevassa kuvassa väri on aivan liian sininen ja alla aivan liian harmaa, muttei ole energiaa vaatia parempia kuvia.Modasin ohjeen paremmin saajalleen sopivaksi. Innokkaana Potteristina ajattelin pöllökuvion olevan tavallista palmikkoa kivempi ja minusta se oli aika nätti loppujen lopuksi. Esittelin valmista lapaskynsikästä innokkaasti ihmisille ja kukaan ei heti tunnistanut kuviota. Olen kai Ravelryssa tottunut niin pöllökuvioon, ettei käynyt mielessänikään, ettei kuvio aukeasi heti kaikille muillekin. Annoin siskolle synttärilahjan etukäteen ja hän askarteli helmistä silmät pöllölle. Odotan raporttia hänen lähipiirinsä kuvion käsityskyvyistä.Ohje: Tornado-lapaskynsikkäät Ullasta pöllömodattuna
Lanka: Novita Luxus Cloud sininen 100g
Koko: pienehkö naisen käsi
Puikot: Knitpick Harmony 2,75 mm sukkapuikot
Sain lomalla kaksi vyyhtiä Araucanian Ranco Solidia siskoltani "tuliaisia" hänen opiskelukaupungistaa. Toisen ehdin jo keriä miltei saman tien, kun oli vauhti päällä, mutta sitten sairastuin ja neulomiset ovat jääneet.Nyt peiton alle jatkamaan kärsimistä.

7 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Ihanat lapaset!

Miia-Rebekka kirjoitti...

Onko sikatauti hiipinyt sinne?
Me ollaan tyttöjen kanssa nyt sitten ilmeisesti sekin sairastettu pois alta ja se ainakin aiheutti kamalia kipuja nivelissä ja käsivarsissa. En saanu edes mehupullon korkkia avattua, kun sattui niin.

Testattu meitä ei oo, mutta kaikki oireet viittas sikainfluenssaan.

Pikaista paranemista sinne!
Kauniit kynsikäslapaset :)

Iida kirjoitti...

Paranehan pian :) Nätit lapaset :)

Mari kirjoitti...

Kauniit kynsikäslapaset! :)

Dubbis kirjoitti...

Voi vitsi, aivan ihanat! :) Osaispa itsekkin tehdä...

Ja pikaista paranemista :)

Maikki kirjoitti...

Kiitos vielä Gail-vinkistä, Three of light -huivini on nyt valmis :).

Blogissani löytyy sinulle tunnustus, voi tarttua jos tahtoo...

Flikka kirjoitti...

Hienot lapaskynsikkäät! Toivottavasti paranet pian ja pääset taas kutomaan.