sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Lisää kesäWIPpejäEn pitänyt Laminarian kukkakuvion neulomisesta ja olin sitä mieltä, etten tee Kaikukukkaa (Echo Flowers Shawl)(pdf). Jotenkin räveltäjien innoittamana kaivoin esiin nelosen pitsiaddit ja alpakkaa. Sain vaihdosta tuota kamalanväristä, sinapinkeltaista Alpacaa. Vähän se kyllä hiostaa käpäliä, mutta viileinä päivinä pystynen tuota neulomaan.Aloitin Lumoavasta langasta ostamastani Silkbloom finosta miltei heti kämmekkäät. Silkkivilla on mukavan viileää neuloa. Lanka ei taida kestää kulutusta. Purkaminenkin pörrötti huolestuttavasti. Jouduin vaihtamaan pienempään puikkokokoon, jotta sain käsialan tasaiseksi. Näistä tulee ihanat luksuskämmekkäät. Palmikkokuvio muuttuu juuri oikeassa kohdassa ranteessa kiristävämmäksi ja kämmekäs istuu käteen upeasti. Onneksi valitsin näin ohuen kämmekäslangan. Tästä tulee juuri sopiva pieneen kätöseeni.

2 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Hihi :) Justiin olin tässä sitä mieltä, että oikun on kiva väri tuossa Alpacassa. :) Olimme siis eri mieltä. Mut varmasti tulee ihana huivi. :) Kauniit kämmekkäätkin tulossa, ihana väri niisäkin.

TiiQ kirjoitti...

Hehee, joku sentään tunnustaa, että vaihdoissa voi saada jotain "kamalaakin" :-D. En ole keltaisen suuri ystävä, mutta mun silmään tuo sinapinkeltainen on aika kiva (ainakin parempi kuin se keltainen, mitä itse sain viikonloppuna aikaiseksi raparperillä värjätessäni... yök).