tiistai 1. marraskuuta 2011

Parempaa marraskuuta

Lokakuu tuli ja meni yhdessä hujauksessa, toivottavasti marraskuu menee vähän paremmin. Olin koko kuukauden kipeänä eikä tämä vieläkään loppunut. Lankaa kului puoli kiloa, noin 2 kilometriä, josta 300 grammaa, noin 1 kilometri kului Dahlia villatakkia neuloessa. Valitettavasti lankavarastoa tuli kasvatettua kilon verran. Sairastaessa tarvitsee lohtulankaa IMHO.

Lanka- ja kehruutarvikekauppa Villavyyhti aukeni tänään myös verkossa ja koska sitä minulta jatkuvasti kysellään, niin paljastan, että tällaista kaunotarta odotan saapuvaksi lähiaikoina. Toivottavasti ehdin muuttaa ennen kuin paketti tulee. Se olisi kätevämpää. Jännittää yllättävän vähän. Ehkä asia ei ole ehtinyt upota tajuntaan ja on vielä kovin epätodellinen.

Hyvää marraskuun alkua lukijoilleni ja välttäkää mykoplasmaa ja influenssaa ynnä muita.
Kiitos blogisynttärionnitteluista! <3

8 kommenttia:

Lorainne kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian!

Vyyhti kirjoitti...

Parempaa marraskuuta toivotan minäkin sekä jaksamista muuttotouhuihin. Ja toki onnea uudesta perheenjäsenestä, kovin somalta näyttää hän. :)

Piti vielä tulla oikein henkilökohtaisesti kiittämään, kun mainostit meidän arvontaa niin näkyvästi: sivujesi kautta on 81 lukijaa löytänyt meille! Toistaiseksi pienehkössä mittakaavassamme huikean paljon. Eli kiitos!

Judiuni kirjoitti...

Kiitos Lorainne.

Vyyhti: Ohhoh. Aivan huikea määrä minustakin. Ole hyvä! :)

Iida kirjoitti...

Onnea perheenlisäyksestä ja pikaista paranemista! Käyttökuulumisia odotellaan jo innokkaasti, mutta hoida muutto ensin rauhassa alta pois :)

Miia-Rebekka kirjoitti...

Oi mikä ihana sulle sieltä onkaan tulossa! En oo yhtään vihreänä kateudesta..
Toivottavasti paranet pian. Sairastaminen ei oo kivaa.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Paranemista ja halauksia.

Judiuni kirjoitti...

Kiitos Iida, Miia-Rebekka ja Enkuli. :)

outi kirjoitti...

Terveempää elämää toivottelen minäkin! Ja onnittelen Rosen johdosta. Minulla on poltellut jo pidempään saman firman Suzie, saapa nähdä, löytääkö meille semmoinen koskaan.:)