torstai 6. joulukuuta 2007

Hyvää itsenäisyyspäivää

Itsenäisyyspäivää juhlistan pänttäämällä ja hernekeitolla. Ei ole köyhällä opiskelijalla hauskaa. Huoh. Onneksi viikon päästä on enää kaksi tenttiä jäljellä ja pääsin pian lähtemään kotiin leipomaan siskon kanssa.

Totesin, että Lanett ei sovi Cablenet-sukkien ohjeelle ja purin aloittamani sukan. Sitten kaivoin sukkakirjani esiin ja valitsin seuraavaksi yritykseksi Waving lace socks-ohjeen Favorite socks -kirjasta. Olin hiukan skeptinen ogjeen sopivuudesta, mutta paloin halusta päästä kokeilemaan ohjetta omasta kirjasta. Sukasta on tulossa aivan ihana. Melkein epäilen, etten raaski antaa niitä siskolleni joululahjaksi. Enää kärkikavennus puuttuu ensimmäisestä sukasta. Toivottavasti lanka riittää. Ohjeen mukaan tuli aika pitkä varsi, johon tein yhden ylimääräisen kuvion, sillä varsi oli aika kaponen muuten. Onikävä saada lahjaksi sukat, jotka eivät mahdu jalkaan, joten otin varman päälle, vaikka siskollani ei juurikaan suurempi jalka ole.

Potamous-sukka tuli jo valmiiksi ja seuraavaa olen jo aloittanut. Seuraavat projektit ovat varmaan Gentleman's Fancy Socks sinisestä Stepistä ja Potamous-kuvioiset kynsikkäät tai kämmekkäät Floricasta. Tosin pitäisi niihin tentteihin lukea...

Ei kommentteja: