lauantai 29. joulukuuta 2007

VälipäivitysEilen illalla sain käsiini vihdoinkin Stitcionary ykköseni. Tilasin sen kolmas päivä joulukuuta. Siitä tuntuu olevan ikuisuus. Sain kuin sainkin siskoni noutamaan sen ja kuskaamaan ihan sohvalle asti. Se on hieno. Aikani meni oikeastaan sen selailemiseen.

Kävin alemyynneissä lukioaikaisten kavereideni kanssa. Emme ole nähneet aikoihin joten istuimme kahvilassa ja kiersimme alemyyntejä. Kävin ostamassa äidilleni lisää nuppineuloja ja samalla reissulla hairahduin ensimmäisiin bambuisiin sukkapuikkoihini. Jouduin pulittamaan lähes seitsemän ja puoli euroa. Tuli pienehkö shoppailukrapula.

Sukkien teko kaatui eilen iltamyöhällä ensimmäiseen sovitukseen. Kuvio oli liian löysä, eikä ohje kelvannutkaan äidilleni. Piti etsiä jotain muuta tai soveltaa omasta päästään. Kokeilen Big Bamboo -kuviota uudesta kirjastani ja sovellan sukan omasta päästäni.

Äiti muisti käyneensä Korialla itsenäisyyspäivän tienoilla ja ostaneensa huivilangat minulle. Neljä kerää ihanan haaleaa vaaleanpunaista Kid Mohairia. Harmi vain että sukka-deadline tulee kohta vastaan. Tekisi jo mieli tehdä huiveja.  

Ei kommentteja: