perjantai 21. joulukuuta 2007

Kuvapäivitystä



Sain vihdoin ja viimein hyppysiini toisen jouluksi tilaamistani Stitchionaryista. Ykkösosa on jäänyt johonkin matkalle, mutta toivon sen saapuvan vielä tämän vuoden puolella. Olen hypistellyt kirjaa jo moneen kertaan ja ihastellut kaikkia kuvioita. Miten voikaan olla noin paljon erilaisia. Toinen ihastukseni on Austermannin Step. Se on erittäin mukava neuloa, mutta hiukan turhan ohut minun makuuni. Sukat edistyvät kovin huonosti.



Itseasiassa nämä äidilleni tekeillä olevat 9 to 5 socks ovat ainoat jotka olen päättänyt aatoksi saada valmiiksi. En millään ehdi tässä joulukössötyksessä tekemään kaikkia sukkia aatoksi, mutta perheeni kyllä ymmärtää, että sukat edistyvät hitaasti niin ohukaisesta langasta. Olen edelleen tästä Melba-väristä hiukan epävarma, mutta toivottavasti äitini ymmärtää väriä.



Neulekorjastoni on kovin pieni vielä, mutta kyllä se tästä. Toivottavasti talvenaikana saan tilattua pari sukkakirjaa lisää. Knitting on the road ja Sensational knitted socks himottaisi kovasti. Stitchionary ykkönen toivon mukaan tulee piakkoin kirjakauppaan.

Tässä on joulun kaunein lahja: Waving lace socks valkeasta Lanettista. Aivan taivaalliset unisukat siskolleni. Ne ovat niin kauniit että itkettää ihan. Toivottavasti siskoni osaa arvostaa ja pitää näitä vain unisukkina. Mitenköhän Lanett kestää sukkana?

Ei kommentteja: