tiistai 25. elokuuta 2009

Nöttösen tarkoitusTein vastikään ne Lichen Ribbed Socks -sukat ja niistä jäi reilun 20 gramman nöttönen lankaa yli. Ajattelin käyttää sen pois toisissa sukissa ja ostin lisäkerän, mutta nyt näyttää siltä, että lankaa jää taas yli. Pääsin kiilakavennuksiin asti ennen kuin nöttönen loppui. Keh. No eipähän ainakaan pääse lanka loppumaan. Olen sukkiin hyvin tyytyväinen sillä ohje sopii aivan loistavasti kirjavalle langalle. En voi muuta kuin hehkuttaa onnistunut valintaa.

Vaaleanpunainen SandnesGarnin Sisu on jo kovia kokenut lanka. Olen yrittänyt tehdä siitä Polly Jeaneja, Baudelaireja ja Monkey-sukkia ja Baudelairea uudelleen. Sukista ei vain tule mieleisiä millään. Nyt on kokeiluvuorossa Fancy Silk Socks -ohje, sekin Nancy Bushin Knitting Vintage Socks -kirjasta. Jos nyt saisi vaikka valmiitkin sukat tehtyä.

Ravelrysta bongasin niin upean huiviohjeen(ravelry), että henkeni salpautui. Ilmainen ohje ja lankaakaan ei tarvitse tuhansia metrejä eikä ohuen ohuena. Tuo on pakko saada puikoille! Missä kaikki huivilangat ovat?

Ei kommentteja: