sunnuntai 19. syyskuuta 2010

22 leaves shawlette -mysteerihuivin vihje 2

Olen ihastuksissani tästä mysteerihuivin ulkomuodosta. Tästä taitaa olla tulossa hyvin kaunis huivi. Toivon kovasti, että lanka riittää. Minulla on 3,5 millin puikko ja sukkavahvuinen (420m/100g) bambusilkkivillasekoite, Seehawer & Siebert Pisa. Tai no netin mukaan langassa olisi 425m sadassa grammassa. Lehdet ovat kauniita ja ihanan haastavia neuloa. Kuten taisin aiemmin mainita, en tule toimeen tuplalangankiertojen kanssa. Niistä tulee liki jalkapallomentäviä reikiä ja lankaakin taitaa mennä eteenpäin. Joudun siis funtsimaan jokaisella nurjalla kerroksella, että mitkä langankierrot pitää neuloa kahdesti, mutta näin saan kivannäköisen jäljen. Aloittaessani olin huolissani, että näkyykö kuvio tässä suhteellisen tummassa langassa, mutta se oli turha huolenaihe. Kuvio on hiukan kiiltävässä langassa mielestäni edukseen. Nyt on enää ainoat huolenaiheet langanriittävyys ja se, että mitä minä teen taas uudella huivilla. Kuinka monta huivia ihminen tarvitsee?Uusia vihjeitä tulee tähän mysteeriin kauhealla vauhdilla. Siellä on jo kolmas vihje ladattavissa. Jotkut taisivat ottaa tämän nopeuskisana. x_X

7 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Tosi kauniin värinen huivi tulossa;)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Oikein kauniilta näyttää!

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä nätti! Harkitsin osallistumista, mut oon niin kokematon neuloja muissa kuin lapasissa ja sukissa, että tuskin englannilla onnistuis:( HIeno!

Maija

kaisa kirjoitti...

Onpa se kaunis!

Leena kirjoitti...

Kiitos ;)
Mie niin tykkään tästä väristä ja täysillä. Lapset sanoo välillä et vaihda jo väriä.

Merith kirjoitti...

Todella kaunis huivi! Mie en ole saanut vasta neulottua kuin puoliväliin. Ihminen tarvitsee juuri niin monta pitsihuivia, kuin jaksaa neuloa;)

knitinsage kirjoitti...

wow! that will be gorgeous! i love your yarn choice!

ps -- you are very kind to not spoil the shawl with your photo! LOL!