tiistai 21. syyskuuta 2010

Mysteerihuivin vihje 4Mysteerihuivin kolmas vihje oli niin lyhyt, ettei siinä ollut mitään blogaamisen arvoista. Neljännestä vihjeestä tuli lisää lehdenalkuja. Muoto ja kuviot lupaavat hyvää ja olen lankavalintaanikin hyvin tyytyväinen, kunhan se ei vaan lopu kesken. Silkin kiilto on hyvin Pisa-langassa edukseen ja nylon-vahvikkeella olisi varmasti tämäkin loistava sukkalanka. En oikein luota bambun ja silkin kestävyyteen sukkalangan vahvikkeina. Onneksi sitä kestävyyttä ei tarvitse nyt murehtia, kun langasta tulikin huivi.Kuvat eivät ole suoraan näkyvillä, mutta klikkaamalla ne näkee. En halua pilata muilta mysteeriä, sillä en itsekään haluaisi nähdä etukäteen millainen tästä tulee. Sen takia pitäisi pitää kiirettä viimeisen vihjeen kanssa, etten vahingossa spoilaannu. Harmi, ettei minulla ole rajattomasti neulonta-aikaa.Joululahjaneuleiden suunnittelut on täyttä päätä menossa. Sain idean johon voisin raaskia pitkään himoitsemaani Regia Silkiä ostaa. En ole aikoihin käynyt Nappi-kikassa. Varmaan vain kerran muuton jälkeen käynyt. Olin hämmentynyt kaikkien tilpehöörien ja ihanuuksien määrästä. Lankavalikoima oli parantunut selkeästi ja olin vähällä ostaa Regian tavallista sukkalankaa, kun hinta oli kivan edullinen ja yksivärisiä värejä useita. Palvelukin oli aiemmasta kummasti parantunut. Regian Jazz Colors olisi myös houkutellut ihanilla väreillään, mutta yritän hillitä itseäni, sillä käsityömessut ovat tulossa ja ajattelin, että messuja lukuunottamatta en osta enää tänävuonna kuin joululahjaneuleisiin tarvittavia lankoja. Selvisin juuri ja juuri Nappi-kikasta ulos ilman muita ostoksia. Tämä luonnonvalkoinen on hiukan liian valkoinen näin jälkeenpäin ajateltuna, mutta olkoon. Pääasia, että pääsen tätä luksuslankaa neulomaan.

4 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Todella kiva kiilto langassasi ja tykkään väristäkin.

Maikki kirjoitti...

Kerroppa miten saat tehtyä nuo napit - minä olen varmaan spoilaillu ihmisten mysteerihuivinneulontaa räväyttelemällä kuvia esiin... ://

Jenni kirjoitti...

Mysteerihuivi vaikuttaa niin mielenkiintoiselta että tekisi mieli kans hypätä mukaan näin jälkijunassa. Hmm.. Pitäisköhän tässä mennä lankaostoksille ja riittääköhän mun taidot enkunkieliseen ohjeeseen ilman mallikuvaa kun en oo oikein huiveja ennen neulonut.. Pari ihan simppeliä huivia olen tehnyt.

MariL kirjoitti...

Hienolta näyttää sinun mysteerihuivisi alku! :) Päätin pitkästä aikaa kommentoida, käyn kyllä täällä aina uudet päivitykset lukemassa, mutta kun sinulla on tuo "rasti ruutuun" tuossa postauksen alalaidassa, niin tulee helposti vaan klikattua sitä ja jää nämä omasanaiset kommentoinnit vähemmälle. ;) Piti vaan Nappi-Kikasta sanoa, että se putiikki on kyllä huomattavasti muuttanut imagoaan verrattuna vielä muutaman vuoden takaiseen, ensinnäkin omistajanvaihdos teki kaupalle ihmeitä ja nyt uudet isommat tilat vielä isompia ihmeitä. Ei sieltä tahdo päästä alle tunnissa pois, kun on niin kaikkea ihanaa ja ihmeellistä, vaikka sitten menisi vain muutamaa nappia hakemaan. :) Palvelustakaan ei voi valittaa, heti ollaan avuliaasti kysymässä, tarvinko apua, ja jos sanon haluavani katsella nappini rauhassa, niin saan myös rauhan, mutta sitten ihan vain myyjälle huikkaamalla saan myös makutuomarin auttamaan lopullisessa päätöksessä, se kun ottaa joskus lujille. :) Lankavalikoima siellä on kyllä nykyään melko laaja, en ole uskaltanut niille lankahyllyille ollenkaan, kun pelkään mopon karkaavan... ;)