lauantai 9. kesäkuuta 2012

Laiska blogaaja


Blogaajaa laiskottaa edelleen. Yllä postin tuomia. Tilasin lisää ChiaoGoon virkkuukoukkuja, kun bambukahva tuntui istuvan käteeni oikein hyvin. Ehkä nyt voin virkata niin paljon kuin mieli tekisi. Peukalo  on tehokkaasti estänyt Koukut tekivät jonkin asteiden saapumis ennätyksen. Tilasin pari viikkoa sitten torstaina ja koukut kolahtivat postiluukusta seuraavana tiistaina. Jenkeistä suomeen 5 päivässä viikonlopusta huolimatta. Empä olisi moiseen uskonut. Posti toi myös kovasti odottamani hep-voiton. Sain sievän sukanpingotin avaimenperän ja minivyyhdin Colinette Jitterbugia, jota en ole koskaan päässyt hiplaamaan. Pitäisi siis vapauttaa yhdet sukkapuikot ja neuloa avaimenperälle sukka.


Lankojen ostelu on riistäytynyt käsistä. En ole jotenkin osannut kieltää itseltäni virkkauslankojen ostamista, kun niitä minulla on kovin vähän ollut. Nappi-kikasta tarttui mukaan Cataniaa ja Catania Coloria. Cataniassa on niin ihanat liilat ja violetit. Catania Color tuli puolivahingossa mukaan, kun sen sattumalta bongasin. En ole vielä keksinyt, mitä virkkaan Catanioistani. Toukokuussa ostin 1750 grammaa lankaa, mikä ei lankavaraston pienentämistä edistä yhtään, mutta en aio kärsiä omantunnontuskia siitä sillä suurin osa on edullista puuvillaa ja en sortunut ostamaan villatakkilankoja Dropsin Supersalesta. Lankaa kului noin 600 grammaa eli ihan kivasti.


Kehruuinto on ollut hieman kateissa, mutta nyt olen tyhjentänyt rullia suomenlampaanvilloista. Pääsin nelisäikeisessä harjoitteluvyyhdissä miltei 200 metriin, jonka avulla varmaan pääsen tavoite tiheyteen hienosti. Villatakkiprojektiin en ole vielä saanut kerättyä tarpeeksi rohkeutta.

Ei kommentteja: