tiistai 18. syyskuuta 2012

Uusi lelu


 Loputtomalta tuntuneen odotuksen jälkeen kimppatilaus viimein saapui ja sain viimein oman kerijälaitteen. Se on pääsi heti kokeiluun ja kerin kaikki käden ulottuvilla olleet kerät ja vyyhdit. Osasin toki odottaa laatua, mutta täytyy sanoa, että tämä on enemmän kuin hintansa arvoinen. Tämä on siis Virossa käsin tehty. Tässä blogissa on lisätietoja ja kuvia. Malli on hieman muuttunut Lumoavassa langassa olevasta yksilöstä ja hintakin sittemmin noussut, mutta suosittelen lämpimästi. Kovin kompakti se ei ole, mutta minusta ehdottomasti pesee muovihäkkyrät mennen tullen varsinkin, kun hintaero on alle 20 euroa. Vyyhdinpuut tilasin vuosi sitten rukkini mukana. Voi miten aika menee äkkiä. Rukillani on loppusyksystä jo yksivuotissynttärit.


6 kommenttia:

Neulisti kirjoitti...

No johan on nätti. Alkaa heti harmittaa, että tuli ostettua se muovinen.. en kyllä silloin edes tiennyt, että puisiakin tehdään.

Judiuni kirjoitti...

Eikö olekin ihana? :D Kai joku sulta sen muovisen ostaisi, jos haluaisit tällaisen.

liinu kirjoitti...

Kaunista käsityötä on kerijäsi, ja kaunista kerää syntyy.

berenike kirjoitti...

Ihana :) Jos mäkin saisin tommosen, niin todellakin kerisin varmaan kaikki vyyhdit mitkä käteen osuis :)

ArualMaria kirjoitti...

Onnea hyvästä hankinnasta! Ahaa, he ovat kehittäneet mallia edelleen. Mä olen ollut todella tyytyväinen omaani, vaikka se on kyllä vanhempaa mallia. :)

Sufferiina kirjoitti...

Hieno!!!