keskiviikko 21. marraskuuta 2012

HengissäEn ole lakannut neulomasta! Olen vielä täällä! Neuleet ovat vain painottuneet hyshys-osastolle, mutta lupaan pian esitellä ainakin yhden kaulanlämmittimen ja villatakin ihan valmiina. Lankaakin on ostellut vähänlaisesti. Dropsin Alpakkajuhlan kunniaksi korjasin senkin harhan. Ostin kahdet villatakkilangat. Hupsista, mutta halpaahan se oli. Värit ovat marraskuun hämärässä vähän sinnepäin, mutta olkoon. Dropsin Alpaca värissä 3770 vanha roosa, joka on oikeastaan tumma marjapuuro, muotoutuu toivottavasti Heidi Kirrmaierin Vitamin D:ksi. Kaikki muut ovat tainneet jo d-vitamiininsa tehdä, mutta eikai kaikissa villityksissä tarvitse olla ensimmäisenä mukana. Minulla oli muita malleja alunperin mielessä, mutta oikeastaan tarvitsen juuri tuollaisen vajaahihaisen hetaleen kotona oleiluun. Lisäksi ostin Dropsin Limaa uutuusvärissä 6273 kirsikka. Väri on luonnossa aika räiskyvä pinkki, mutta minähän olen tunnetusti räikeiden pinkkien ystävä. Odotan innolla Limaan uutta rubiininpunaista, mutta sitä taidan tilata joskus hamassa tulevaisuudessa. Minulla on jo kahdet villatakkilangat Limaa ja yksi villatakkikin. Ehkä niillä pärjää.

4 kommenttia:

Mollie kirjoitti...

Hyvä, hyvä! Odotan siis kuvia valmiista takista. :) En ole itsekään saanut kyseistä d-takkia tehtyä, vaikka onkin ollut harkintalistalla jo jonkin aikaa.

Iida kirjoitti...

Hajosin jostain syystä kun otsikko on "Hengissä" ja seuraavassa kuvassa kasa lankaa :D En mä nyt kyllä keksi mikä siinä niin hauskaa oli, mutta olen tänään ollut 10 tuntia koulussa, se ehkä selittää...

Judiuni kirjoitti...

Mollie: Kiva, että vielä on d-vitamiinin neulojia. :)

Iida: No eikös lankashoppailu ole selvä elonmerkki neulojalla? Ostan lankaa, olen siis olemassa xD

KahviKaneli kirjoitti...

Ihania lankoja!