lauantai 25. tammikuuta 2014

Huomenna päivitän blogin ... just joo


Älä siirrä huomiseen, minkä voit tehdä tänään, sillä äkkiä huomaat, että on mennyt monta viikkoa kuukautta. Sitten meitit, että miksi se blogi on aina vaan päivittämättä, kun minähän jo silloin elokuussa ajattelin, että huomenna sen päivitän. Toisaalta olin kokopäivätyössä ja luin ainakin 78 kirjaa viime vuoden aikana, millä voi olla jotain tekemistä blogin hiljaisuuden kanssa. Neulemojo on kateissa ja yritin ilmeisesti kehrätä kuituja, joihin ei taidot tahtoneet oikein riitää. Sellaista elämä on. Syksyn aikana neuloin kolme paria sukkia ja vähän villatakkia.

Projekti: Regia Garden Effects Socks (Ravelry)
Ohje: Oma perussukka
Koko: 36
Lanka: Regia Design Line by Kristin Nicholas Garden Effects
Menekki: noin 70 grammaa
Puikot: KnitPro Symfonie 2,25 mm 15 cm sukkapuikot

Viimeisin sukkapari on marraskuulta, enkä enää muista näistäkään mitään. Nämä ovat perussukkaa omasta päästä. Kantapää näyttäisi olevan ranskalainen ja lanka on tuttua ja turvallista Regiaa. Terä voisi olla pari kerrosta pidempi, mutta kyllä nämä jalkaan mahtuvat. Ensimmäisessä kerässä oli yksi solmu, joka oli hyvin mielenkiintoisessa paikassa, nimittäin reilun vaaksan verran ennen kerän loppua eli kerän päällä olevassa päässä heti alussa. Mitä ideaa on laittaa solmu ja sen jälkeen alle 25 senttiä lankaa?

Projekti: Regia Garden Effects Socks 2 (Ravelry)
Ohje: Oma perussukka
Koko: 36
Lanka: Regia Design Line by Kristin Nicholas Garden Effects
Menekki: noin 70 grammaa
Puikot: KnitPro Symfonie 2,25 mm 15 cm sukkapuikot

Hyvin pitkälti sama tarina kuin edellisissä sukissa. Lankakin on samaa sarjaa, mutta eri värissä. Kaikkiin näihin päättelin langanpäät tänään kuvia varten ja nyt vasta pääsen näitä näyttämään. Vähän syksyllä harmitti, kun en uusia sukkia voinut käyttää, kun kuvat olivat aina vaan ottamatta ja enhän minä voinut käyttää sukkia ennen kuin olen ne esitellyt. Viime talvena kävi kahdelle villatakille niin, että ne jäivät kuvaamatta ja niinhän ne ovat edelleenkin näyttämättä.

Projekti: Mini Raggen Socks (Ravelry)
Ohje: Oma perussukka
Koko: 36
Lanka: Viking of Norway Mini Raggen
Menekki: noin 80 grammaa
Puikot: KnitPro Symfonie 2,25 mm 15 cm sukkapuikot

Mini Raggen oli minulle uusi lankatuttavuus ja aika kivalta vaikutti. Kestävyyttä muistaakseni kehuttiin lankakaupassa. Saa nähdä, miten kestää. Jatkossa ehkä tulee vähän usemmin päivityksiä sillä sain juuri uuden lelun, jossa on kaikkia kivoja ominaisuuksia, joita en osaa käyttää ja siihen saa kaikenlaisia hienoja varusteita ja lisäosia, joita en ole vielä hankkinut. Aurinkokin nousi jo sen verran horisontin yläpuolelle, että se saattaa kohta tunturin takaa jopa näkyä. Sitä odotellessa...


8 kommenttia:

Ladetsu kirjoitti...

Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa! :)

Sanna kirjoitti...

Kiva kun kirjoitit pitkästä aikaa. Ja minä muuten ostin viikko sitten täysin samanlaisen lelun. :) Nyt on opeteltavaa.

outi kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta! Vinkkinä uudelle lelulle sanoisin, että opettele nyt heti alussa tarmokkaasti. Minä sain tuommoisen jo toista vuotta sitten ja kuvaan edelleen puhelimella, kun en osaa sillä järkkärillä mitään.

Liilapöllö kirjoitti...

Jos innostut, niin blogistani löytyy sinulle haaste :)

Judiuni kirjoitti...

Kiitos kommenteista! <3

Ladetsu: Ihanaa, että vielä seuraat!

Sanna: No niin onkin.

Outi: Onneksi olen sen verran innoissani, että tulee varmasti opeteltua.

Liilapöllö: Käympä siellä katsomassa. :)

Paula kirjoitti...

Olipa mukavaa että olit päivittänyt blogia pitkästä aikaa! Kivoja sukkiakin! :)

Jenni kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa.:)

Judiuni kirjoitti...

Kiitos Paula ja Jenni! :)