torstai 28. tammikuuta 2016

Magnolie Nuvem

Teknisistä ongelmista johtuen en päässyt päivittämään blogiani kuukausiin, mutta olen edelleen olemassa. Päivittelen iän kaiken vanhoja juttuja väliajalta.


Neuloin viime keväänä Nuvem-huivin. Olen kytännyt nelisen vuotta kirjavaa violettia tai pinkkiä Wolmeise Lacea tähän projektiin tuloksetta, joten luovutin ja käytin sitten yksiväristä. Väri on Magnolie Dark ja lopputulos on aivan ihana kääriytymishuivi. Neuloisin mielelläni toisenkin, mutta toiselle ei ole tarvetta. Jotain juuri tällaista tekisi mieli neuloa nytkin. Kilometreittän sileää neuletta tuntuu ihanalta ajatukselta. Uskokaa tai älkää.

Projekti: Nuvem Magnolie (Ravelry)
Ohje: Nuvem by Martina Behm (Ravelry)
Koko: Mahdottoman suuri
Lanka: Wollmeise Lace-Garn värissä Magnolie
Menekki: 300 grammaa
Puikot: 3,5 mm 80 cm kiinalaiset halpapuikot

Käytin neulomiseen kiinalaisia halpispuikkoja, sillä minulla ei ole samaa kokoa olevia pyöröjä kuin KnitPron puupuikkoja ja Wollmeise Lace ei minulla toimi puupuikoilla. Halusin käyttää metallipuikkoja saadakseni tasaisen käsialan. Ebaystä saa hävyttömän halvalla teräksisiä 80 cm pyöröpuikkoja. Olen tilannut muutama vuosi sitten sekä 11 kappaleen setin mustissa pakkauksissa ja 13 kappaleen setin sinisissä pakkausissa ja ne ovat melko varmasti samaa tavaraa. Yhteensä 24 pyöröpuikot maksoivat jotain kahdeksan tai yhdeksän euroa. Puikot eivät ole liukkaat eivätkä sovellut kaikille langoille, mutta ihan hintansa väärtejä. Muistuttavat rakenteeltaan Chiaogoon teräspyöröjä, mutta ne ovat terävämpikärkiset ja liukkaammat.7 kommenttia:

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kivan näkönen ja värinen huivi. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujajallekkin.

Judiuni kirjoitti...

Kiitos Aurinkokujalla ja tervetuloa blogiini. Kävin katsomassa blogiasi. Hitsi, kun voisin itsekin sisustaa, mutta elämäntilanne. :(

routa kirjoitti...

iik ihanaa, päivitys. mie jo olenkin ihmetellyt että minne olet kadonnut. ja toinen iik tuolle värille, mie rakastan violettejä, ja mangolieta on jemmassa jossain odottamass sopivaa mallia ja aikaa.

Emma kirjoitti...

Kiva nähdä täälläkin taas elämää :) Ihanan iso huivi!

Judiuni kirjoitti...

Ihanaa, että vielä on lukijoita. :)

Routa: Kiitos! En päässyt blogaamaan, kun läppäri heittäytyi täysin mahdottomaksi eikä tabletilla voi blogata.

Emma: Kiitos, että seuraat edelleen.

Annika kirjoitti...

Upea huivi, ihanan iso.

Judiuni kirjoitti...

Kiitos, Annika!