perjantai 12. helmikuuta 2016

Jenkins Summer Surprise Spin-a-long


Osallistuin kesällä Jenkins-värttinöiden Ravelry-ryhmässä Spin-A-Long -yhteiskehruuseen. Sen nimi oli Jenkins Summer Surprise SAL. Kuitu piti tilata Nunocon Etsy-kaupasta ja väreistä tai muista ei etukäteen tiedetty mitään, vaan kuitu oli yllätys. Ainoa valinta oli tavallisen ja enemmän tekstuuria sisältävän paketin välillä. Paketteja oli muutamia erilaisia ja minulle sattui Summer Garden, joka oli näin jälkikäteen oikeastaan suosikkini. Yksi vaihtoehdoista oli enemmän mukavuusalueellani, mutta olen erittäin tyytyväinen siihen, etten saanut yhtään enempää vihreää sisältävää pakettia. Sisältönä oli yksi pieni karstalevy, 14 viiden gramman nöttöstä erivärisiä merinoita, vaaleanpunaista silk noilia ja oranssia Firestartia. Silk noil on jämäsilkkinöttöstä ja Firestar kimaltavaa nylonia ja ne kuuluivat siis tekstuuria sisältävään settiin.


En osallistuessani ihan tiennyt mihin olin osallistumassa. Ja päädyin hankkimaan Majacraft Blending Boardin värien sekoittamiseksi, sillä minulla ei ole käsikarstoja tai häkilää tai mitään villan sekoitusvälineitä. Kirjoitteleen siitä ja rolageistä joku kerta, mutta tein sen avulla kehräämistä varten tuollaisia rullia merinotopsin pätkistä. Kuvassa ei ole niitä kaikkia, mutta aika monta. Karstalevyä en mitenkään sotkenut, vaan kehräsin sen suoraan Larkillani.


Jäin blending boardia odotellessani jälkeen ja kehräsin reippaasti koko haasteen viimeiseen päivään asti ja sain juuri ja juuri valmiiksi osallistuakseni arvontaan, mutten voittanut mitään, mutta enhän minä yleensäkään mitään voita. Ketjukertasin langan raidalliseksi niin, että värit säilyivät. Jos olisin ollut rohkeampi, olisin voinut sekoitella värit kivasti, mutten ehtinyt muodostamaan mitään suunnitelmia, joten menin suoraan asiaan.

Kuitu: Nunoco Jenkins Summer Surprise
Väline: Jenkins Finch 8 grammaa
            Jenkins Lark 23 grammaa
Lanka: Ketjukerrattu 296 metriä / 100 grammaa (Ravelry)
WPI: 16
Fiilis: Hauska ja niin kesäinen vyyhti

Lopputulos on kiva tekstuuriltaan eläväinen lanka. Ihanassa Apple Blossom -karstalevyssä on myös silkkijämää muodostamassa hauskoja pikkunyppyjä. Metrejä tuli yllättävän paljon ja luulen, että tästä tulee cowl jossain vaiheessa. Valitsen varmaan jonkun Susan Ashcroftin ihanista malleista. Varmaan jonkun vinoon neulottavan jännittävän, joka tuo langan esiin.

2 kommenttia:

Niina Risulainen kirjoitti...

Ihanaa lankaa... (kuola valuu)

Judiuni kirjoitti...

No eikö olekin ihana? :D Kiitos.