keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kaikukukka

Toivottavasti se mielenhäiriö, jossa aloitin tämän huivin ei koskaan toistu. Kaikukukassa on pääosassa Laminaria-huivista tuttu kukkakuvio ja sen ohella nyppyjä. Pidän Laminariasta kovasti, mutta siinä olevia kuvioita en reunaa lukuunottamalla halua joutua enää neulomaan. Nypyistä en ole pitänyt koskaan ja jatkossa pidän mielessä, etten aloita nypyllisiä huiveja enää (toivottavasti ikinä). Toinen inhokki tässä projektissa on kamala väri. Sain yhdessä niistä epäonnistuneista vaihdoista tämän kamalanvärisen langan. Dropsin alpakassa sinänsä ei ole mitään vikaa, mutta minä en vain ole yhtään keltaisen ystävä, varsinkaan tällaisen sinapinkeltaisen. Kaikukukka jäi syksyllä lepäämään ja nukkui kuukausia talviunta käsityökulhon pohjalla muiden ufojen seurana.

Projekti: Kaikukukka (Ravelry)
Malli:  Echo Flower Shawl by Jenny Johnson Johnen (Ravelry)
Koko: 140 cm x 60 cm
Lanka: Sinapinkeltainen Garnstudio DROPS Alpaca
Menekki: 150 grammaa
Puikot: Addi Lace 4 mm 100 cm -pitsipyöröpuikot
Fiilis: Nyt se kammotus on valmis. Mitäs nyt?


Sinnikkäästi kuitenkin neuloin maaliskuussa tämän huivin valmiiksi päästäkseni langasta eroon. Nyt pitäisi päätellä ja sitten hajasijoittaa tämä kammottava huivi jonnekin pois näkyvistä ja mielestä.

10 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Ei oo kammottava, vaan aivan ihana! Mie tosin olen sinapinkeltaisen ylin ystävä ;)

Lankakeiju kirjoitti...

Kyllä toi huivi on hieno, vaikka en minäkään tuosta keltaisesta pahemmin välitä.

Tiina kirjoitti...

Mitä? Kammottava? Ei kai pitsihuivi voi olla koskaan kammottava? Kaunis kuin mikä ja minä rrrrakastan tuota väriä! Toivottavasti kauniille huiville löytyy rakastava koti. :)

Raiku kirjoitti...

Ja minä just ensimmäisenä katsoin näitä kuvia ja mietin, että näkyyköhään väri mulle oikein, ja jos, niin mitäköhän se on, oispa kiva tuosta neuloa... :D Väri on just mun mieleen, juuri sitä, mistä tykkäisin, mutta mitä ei oikein ikinä tahdo mistään löytyä.

Lahjoita mulle! ;)

MariJ kirjoitti...

Voi, niin ihana huivi väreineen kaikkineen! :)

heikku kirjoitti...

minustakin tuo on kyllä oikein ihana, sekä malli että väri! :)

Tui kirjoitti...

Tää on ihana, väri ja malli sopii niin hyvin yhteen! Jos tälle etsit vielä uutta kotia niin täältä löytäisi rakastavan kodin. :) Vaihtarina voisin laittaa vaikak Laikalankaa. :)

PikkuUnelmia kirjoitti...

Huivi on kaunis, vaikkakaan sinapin keltainen ei minunkaan lempiväreihini kuulu. Malli on ihana! Ja pisteet kotiin sinnikkyydestä!

Effi kirjoitti...

Tuohan on aivan ihana! Ja väri on tosi sievä:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tuo on kyllä ihanan ihana. Toivottelen Sinulle Hyvää Pääsiäistä.