sunnuntai 26. elokuuta 2012

Lama

Talouslama, käsityölama, lama, lama lama... Ja se kaikki aiheuttaa saamattomuutta. Pahoittelen blogitaukoa. Ei ole vaan huvittanut. Olen neulonut vähänlaisesti ja kehrännyt vielä vähemmän, mutta onneksi en ole aivan toimetonna ollut. Mustikoita, kantarelleja ja leipätaikinoita on ollut harvinaisen paljon ohjelmassa. Olen innostunut kovasti leivän leipomisesta. Alla uskomattoman hyvältä maistuva chorizo-tomaatti-kidneypapu-tortano eli napolilainen täytetty hiivaleipä. En ala ruokablogaajaksi, ainakaan tässä blogissa, mutta ehkä näytän jotain sievimpiä luomuksiani.


Tällä viikolla olen neulonut enemmän ja palaillut kehräämisen pariin. Ehkäpä tästä vielä nousen blogimaailman kartallekin. Kahdet sukat olen saanut pääteltyä ja yhden myssyn. Pientä esimakua tulevasta.

9 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Väliin se lama iskee ja sillehän ei voi mitään. Onneksi se kuitenkin joskus väistyy.

Herkullisia molemmat kuvat, nam!

Tsemppiä! vanhan viisauden mukaan, kyllä se siitä...

Lotta kirjoitti...

Joskus vaan ei jaksa eikä huvita, ja se on ihan ok. Leipä on varmasti ihanaa, pitäisi itsekin laittaa leipäkone pyörimään ;). Sukatkin ovat kauniit, kuten aina :).

ArualMaria kirjoitti...

Kuulostaa tutulta, mullakin on ollut jonkin aikaa vähän käsityöplääh. Oon vaan vähän väliä aloittanut jotain uutta, toivonut, että kyllä se tällä ihanalla langalla ja mallilla taas helpottaa, mutta ei oo oikein toiminut... :D

Miia-Rebekka kirjoitti...

Sitä se kesä ja alkusyksy teettää, että tulee puuhasteltua paljon muuta kuin neulomista. Itsekkin olen neulonut ja blogannut niin vähän, että ihan hävettää.

Blogissani on sulle tunnustus.

Paula kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa ja näyttää leipä, ja kauniit sukat!!

Judiuni kirjoitti...

Ooh. Kommentteja! Olin aivan varma, että kaikki lukijat ovat jo minut unohtaneet. Kiitos ihanista kommenteista. :D

Vuodenajalla on toki vaikutusta, mutta niin on elämäntilanteellakin.

Miia-Rebekka: Niin hävettää minuakin. Viikokaupalla on pitänyt blogata, mutten saa aikaiseksi mitään.

Emma kirjoitti...

Devonithan ne siinä, upea pinkki!

Miekin oon innostunut tortanoista, suosikkini on feta-aurinkokuivattu tomaatti -täyte :)

sanna kirjoitti...

Herkullisen näköinen leipä tosiaan - lisää tällaisia kuvia (ja reseptejä?) otetaan mieluusti vastaan. Olisi kyllä ihana osata leipoa kunnon leipää.

Ja kiitos uskollisesta kommentoinnista, vaikka olenkin blogini suhteen ollut tosi laiska ja surkea viime aikoina. Lupaan ryhdistäytyä ja vastaillakin syksyn aikana.

Portissa tavataan! :)

Judiuni kirjoitti...

Emma: Et arvaa, mistä inspiroiduin Devonit neulomaan. 0:-)

Sanna: Portissapa hyvinkin.
Resepti on Leila Lindholmin kirjasta Vielä yksi pala, mutta netistä löysin äkkiseltään parikin versiota samasta reseptistä. Täytteeksi voi laittaa mitä kaapista sattuu löytymään. Kirjassa on muistaakseni 7 erilaista täytettä.

http://pullanpaikka.blogspot.fi/2012/05/hunajalla-saksanpahkinoilla-ja.html

http://ruusulaaksonruokala.blogspot.fi/2012/02/tortano-mozzarella-parmankinkkutaytteel.html