torstai 28. maaliskuuta 2013

Ei kehräämistä tällä kertaa

Olen minä neulonutkin, vaikka kehrääminen on ollut enemmän mieleni päällä, mikä tietysti johtuu pitkästä tauosta. Olen neulonut sukan, mutta vain yhden ja siinäkin on hölmö virhe, mutta olkoon. Sukka on tietysti Cusp Cookie A.:n kirjasta Knit.Sock.Love. Onneksi virhettä ei näe, jos ei tiedä. Aloitin toisen d-vitamiinin silkkilangasta, vaikka edellinenkin on kuvaamatta ja blogaamatta. Tuhma neuloja.


Tiedossa on pitkä tauko lankakauppojen kiertelyyn, joten täydensin varastoani sillä suunnilleen ainoalla asialla, jota sieltä puutuu eli pätkärääkätyllä sukkalangalla. Neuloin syksyn ja talven innoissani sukkia ja pätkärääkättyihin pääsi syntymään vaje. Kuvittelin varmaan taas, etten tarvitse tarvitse mihinkään pätkärääkättyä sukkalankaa. Se on jokin lankasnobiusoire, josta haluaisin päästä eroon. Pätkärääkätyistä sukkalangoista neulon perussukkia, joita käytän kengissä, sillä minusta ei ole laittamaan pitsisukkaa kenkään. En vain kertakaikkisesti raaski murjoa niitä kenkissä. Onneksi on saksalaiset sukkalankainsinöörit ja heidän laadukkaat tuotteensa. Trekking XXL:ä en ole koskaan kokeillut, mutta olen kuullut paljon hyvää siitä ja Regia on tietysti tuttua ja turvallista. Olisin ostanut Fabelia, mutta kun lempilankakauppaani ei enää ole niin on tyydyttävä näihin.

10 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeat sukat. Ihanaa Pääsiäisen aikaa Sinulle.

Suvenkorento kirjoitti...

Oi miten ihanat sukat!

Judiuni kirjoitti...

Kiitos! Hyvää pääsiäistä teillekin.

MariJ kirjoitti...

Kaunis sukka! :)

Myydäänhän sitä Fabelia Kärkkäisellä, onneksi! Se on yksi parhaita sukkalankoja.

Judiuni kirjoitti...

Mari: Kiitos. Onhan sitä juu Kärkkäisellä, mutta siellä on huonosti värejä.

Seijasisko kirjoitti...

Kaunottaret ovat nuo sukat! Hyvää Pääsiäistä! <3

Judiuni kirjoitti...

Kiitos, Seijasisko ja oikein hyvää pääsiäistä sinullekin!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Ihanat sukat - mikä lanka?

Upeita pitkävetokehruita ja villisprojektikehruita aiemmissa postauksissa. Myös Craftsy oli ihan uusi konsepti, aion tutkailla. :o)

Judiuni kirjoitti...

Kiitos, Puuhapetenvaimo. Sukkalanka on Regia Extra Twist Merinoa.

Maikki kirjoitti...

Todella kaunis sukka!