tiistai 24. tammikuuta 2012

Ei niin hyvää ettei jotain pahaakin

Langanohjain alkaa olla neulontakunnossa! Sormeen sattuu edelleen herkästi, jos sitä kolhii esimerkiksi puikkoihin, mutta varovasti pystyn taas neulomaan. Viikkokausien piina on ohi. Zora-villatakissa on hihat, mutta muuten neuleet ovat edistyneet lähinnä teoriassa. Zoraa pitäisi vähän ommella ja sitten pääsen kauluksen kimppuun. Hemmottelin itseäni sukkalangalla. Tekisi mieli aloittaa heti uudet, mutta taidan kaivaa Labyrinth-sukat ensin edistettäväksi.


Elämäni kävi taas kovin hankalaksi, kun jälleen yksi hiiri heitti henkensä. Kovin ovat hepposia päivittäiseen käyttöön. Kympin hiiret eivät käytössäni kestä mitään, joten päätin kokeilla kalliimpaa hiirtä ja elämäni ensimmäistä langatonta. Joutuuko kukaan muu hankkimaan uusia hiiriä vähintään vuosittain? Tässä kaunottaressa on 3 vuoden takuu, joten olisi syytä toimia vähän pidempään kuin halpishiiret.

7 kommenttia:

HopeaMuffinssi kirjoitti...

Kyllähän hiiret on kerttis kamaa, me joudutaan varmaan kerran- kaks kertaa vuoes vaihtaan, nytkin alkaa taas napit temppuileen...

Etana kirjoitti...

Onpas nätti hiirulainen! Mulla langaton hiiri syö pattereita tosi nopeasti, lieneekö vanhuuden vaivoja...

ullapulla kirjoitti...

Meillä joutuu kans aika ajoin uuden hiiren hankkimaan, tosin meillä on nyt kuopus paukutellut tätä nykyistä hiirtä hajoamispisteeseen... :)

Pinni kirjoitti...

Mullakin hiiret kului ennen tosi nopsaan. Mut ne olikin kaikki jotain ilmasia tai parin euron juttuja. Sitten päätin panostaa ja ostin limenvihreän langattoman hiiren. Se on ihan uskomattoman hyvä, ja kestänytkin ihan eri tavalla.

Heli kirjoitti...

Kiva, että neulominen taas alkaa onnistumaan :) Ihana hiiri!

Judiuni kirjoitti...

Kiitos kommenteista. :D

Tälle hiirelle Logitech lupasi, että paristo kestää 18 kuukautta. Epäilen, mutta onneksi mulla on akkuja.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa kun pystyt tekemään taas käsitöitä. Ihana myös tuo hiirulainen