tiistai 18. maaliskuuta 2014

LeM merino MelancholyEtsiessäni blogipostausta siitä yhdestä WoW:n merinokehruustani havaitsin, etten ole tainnut esitellä syksyllä tätä vyyhtiä ollenkaan. Tämä valmistui elokuussa, mutta taisi olla aikansa kuvaamatta ja yli puoli vuotta blogaamatta. Löysin kuitenkin vyyhdin kuvat, joten päätin korjata asian tässä joutessani. Vyyhti ei ole enää mukana enkä oikein enää muista millainen se oli kehrätä, mutta oletan, että se on samaa merinon tuntumaa kuin muutkin kehräämäni merinot. Varmaan muistaisin, jos kuidussa olisi ollut jotain erilaista.

Kuitu: Lanitium ex Machina Merino värissä Melancholy
Väline: Majacraft Little Gem 8,6:1 välityssuhteella.
Lanka: ketjukerrattu 226 metriä / 136 grammaa (Ravelry)
Fiilis: Hieman epätasainen, mutta ihanan pehmeä lanka.


Pidän kovasti tämän vyyhdin väreistä. Se on sikäli yllättävää, että vyyhdissä on punaisia, jotka taittavat oranssiin, joka on ehdottomasti yksi inhokkiväreistäni. Ilmeisesti sopivan harmoninen kokonaisuus jotenkin tasoittaa. Olen ollut viime aikoina hieman vähemmän värirajoitteinen. Ehkä muutamat kirjavat neuleeni ovat laajentaneet värivalikoimaa. Olen käyttänyt kovasti Daybreak-huiviani ja paria muutakin värikästä neuletta. Lisäksi ostin juuri kolmea väriä Dropsin Big Delightia Lady Eleanor -konttineuleshaalia varten. Ehkä tämä värieni monotonia hellittää.


 Olen ajatellut neuloa tästä jonkinlaisen kaulurin (cowl). Näin sellaista jossain ympyrähuiviksi kutsuttavan. Minä ymmärtäisin ympyrähuivilla ympyränmuotoisen huivin. Hankala tuo cowl. Mallia en ole valinnut, mutta varmasti löydän jokun mielenkiintoisen mallin, joka sopii käsinkehrätylle.


2 kommenttia:

-P- kirjoitti...

autuus miten ihana lanka... jospa osaisin kehrätä itsekin...

Judiuni kirjoitti...

Kiitos, P. Kehräämisen voi opetella, eikä se ole edes kauhean vaikeaa. ;)