lauantai 9. elokuuta 2008

Neuleinnostus


Syksyn neuleinnostus saapui odotettua aiemmin. Yleensä se iskee vasta syyskuun ensimmäisen viikon jälkeen, mutta nyt se näköjään jo iski. Käsittämätöntä, sillä eihän kesä ole vielä edes lopussa ja kylmäkään ei ole vielä ollut. Mistä lie johtuu.

Kirjastossa oli monta ihanaa neulekirjaa, joita olen kytännyt pidempään, mutta en pystynyt muiden lainojen ohella kantamaan kuin kaksi kämpille. Victorian lace todayssä on monta monituista ihanuutta. Saankohan koskaan puikoille noista mitään. Vielä kun saisi edellisiä projekteja pois alta. Minttumaari-huivin saisi vihdoin ja viimein pois puikoilta niin olisi aika jees.

Anttilassa oli Rose mohairit tarjouksessa. Ensin kävelin tyytyväisenä ohi, mutta sitten alkoi raksuttaa, että oliko siinä jotain uusia värejä. Ja niinhän siinä kävi, että uusia värejä oli saapunut. Aivan järjettömän ihana väri on tuo uusi syklaami. Nimeä myöten syötävän ihana. Varmaan joku huivi noistakin tulee joskus, mikäli se Minttumari valmistuu.


Uutena projektina puikoille loikkasi Kesäkeijun säärystimet. Ohje pisti jo Ullan ilmestyessä silmään ja tiesin alebambujen kohdalla, että se on nyt menoa. En tiedä tuleeko noille käyttöä, mutta aivan ihanilta vaikuttavat. Bambu on yllättävän mukavaa neulottavaa. Luulin, että se tuntuisi joustamattoman ikävältä, mutta olen ihan tyytyväinen. Ja ohjeen kokokin sattuu olemaan sama kuin itselläni, joskin pituutta saattaa olla hieman reilusti. Eikä ollut edes puikko-ongelmia. Keriä on yksi liikaa, mutta katselin, että Bambusta on tehty Shedirejä, joten ehkäpä teen sellaisen jäljelle jäävästä langasta. Tämän projektin jälkeen aloitan ehkä taas Baijerilaiset Hjertegarnin sock 4 -langasta, jonka kotikotona lomaillessa löysin.

Ei kommentteja: