sunnuntai 31. elokuuta 2008

Ei tuu kesää


En tajua mikä siinä Chalet socksissa on, kun se ei toimi millään langalla. Olin melko varma, että pääsen vihdoin tekemään sellaiset, mutta kuvio ei näytä sukassa yhtään niin nätiltä kuin muiden kuvissa. Olen yrittänyt niitä Regiasta ja vaikka mistä. No sitten ei auttanut muu kuin palata alkuperäiseen suunnitelmaan ja tehdä Cloverit. Nämä taitavat onnistua. Vaikka Sisu on kovin pörröinen lanka, näyttää näistä tulevan kivat. Varsi näyttää kovin pieneltä, mutta menee kyllä hyvin jalkaa, joten uskon, että mahtuvat äidillekin. Jospa hän nyt sitten uskaltaisi käyttää viimejouluksi tekemiäni 9 to 5 -sukkia. Ovat kuulemma liian hienot käytettäviksi. Huoh. Miksi minä oikein vaivaudun?

Lankoja on viimeaikoina tullut osteltua aivan liikaa, mutta keksin vain lisää syitä uusien lankojen ostoon. Päätin tehdä jouluksi lahjat kummitädilleni ja serkulleni. Siinäpä hyvä syy ostaa sinisiä huivilankoja. Pitänee sännätä heti, kun kiireiltäni ehdin, ostamaan Teeteen Kamenaa ja Elegantia sekä Wetterhofin Veeraa. En ole päässyt näitä kokeilemaan. Mitenkäs se lupaukseni menikään? Ei enää ikinä vyyhtejä. Grignascon Merinosilkki on edelleen kerimättä. Olen kyllä aloittanut, mutta se on niin tuskaisen hidasta ja mietin kaiken aikaa sitä, että toista kilometriä on vielä jäljellä. Mutta huivilankoja ei ole koskaan liikaa, eihän?. Mihin tämä hulluus oikein vie? Onneksi olen ensiviikon niin kiinni opiskelussa, etten ennen perjantaita voi mitenkään ehtiä lankaostoksille. Toivottavasti tulen ennen sitä järkiini.

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Hahaa, itse tein äiskälle viime jouluksi semmoset perinteiset pitsisukat valkoisesta Nallesta. Siellä ne edelleen nököttää hyllyssä käyttämättömänä, kun ei kuulemma raski pitää! Pitää tästä lähtien tehdä vain jotain rumia sukkia, joita ei tarvitse säästellä ;P

Marika kirjoitti...

Maakarista (siinä rautatieaseman vierellä) saa kyllä vuokralle vyyhdinpuita ja kerimiä. Minäkin voin lainata omiani kun täältä etelästä ensi viikolla kotiudun. Laita mailia jos kiinnostaa ! :-)