keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Suunnaton väsymys

Hyvin rankka viikko menossa ja neulonta jäänyt aivan luentojen ja bussimatkojen varaan. Eilen olin illalla niin väsynyt etten kyennyt muuhun kuin lankavyyhdin kerimiseen. Silmät ristissä tein sitä, vaikka minun olisi pitänyt päntätä sienten tieteellisiä nimiä. Muutema sata lajia on osattava maanantaina tentissä. Heh. Kuulostaa ihanan helpolta, eikö? Joudun viikonloppuna ostamaan lohtulankaa. Ei tästä muuten selviä.

Cloverit edistyvät kivasti olosuhteista huolimatta. Ne saivat kavereiltani ihailua osakseen. Erityisesti monimutkainen kuvio viehätti heitä. Minusta kuvio on hyvin simppeli ja sopii hyvin luentoneuleeksi, mutta he eivät osaisi neuloa edes perussukkaa omin päin. Löysin jopa käyttötarkoituksen metallipenaaleilleni. Sellaisessa on aivan loistava kuljettaa sukankudinta ja kun laittaa vielä ponnarin ympärille niin puikot eivät voi karata ja mennä poikki. Tosin on aivan tyhmää kuljetella kalliita bambuja ympäriinsä, varsinkaan pitkin sienimetsiä, mutta kun niillä on niiiiiin paljon mukavampi neuloa. Minua hieman huolettaa langan riittävyys. Kolmatta keräää en osta. Jos lanka loppuu niin laitan vaaleansinistä jatkoksi. Mutta toivon, että lanka riittää. Ohjetta suosittelen lämpimästi, sillä se on aivan ihana ja sopii Sandnesin Sisulle, mutta yhden kuvion krtauksen voisi jättää varresta pois eli 7 oli riittänyt hyvin.

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Ihanan näköiset sukat tulossa, pitääpä laittaa ohje talteen!

Relli kirjoitti...

On kyllä hienot sukat valmistumassa! Tsemppiä tenttiinlukuun, se on kamalaa. Palkitsin itse itseni tentissä käymisestä ostamalla kolme (3)käsityökirjaa. Ja jos tentti menee läpi, on sillon tietenki paikallaan opiskelumenestyksen kannustus ehkä jollain lanka-aiheisella jutulla. =)