keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Undulaatit


Hoksasin, että deadline on näillä paljon lähempänä kuin luulinkaan. Ajattelin tietysti sitä isän 60-vuotissyntymäpäivää, mutta tietenkin sukat pitää olla aiemmin valmiina. Perjantaiksi piti saada valmista, joten suihkin bambut savuten toisen sukan kiireesti valmiiksi. Vältän näin postittamisen, toivon mukaan. Sain sukat valmiiksi ja soitin kotiin kyselläkseni matkasuunnitelmaa ja antaakseni listan tavaroista, jotka tarvitsen kotikotoa. Sain kuulla, että isä on mennyt taas huonoksi ja metsästysreissu saattaa peruuntua kokonaan. Harmittaa suunnattomasti. Toivottavasti saan kuitenkin vielä monta vuotta pitää isäni...
Sukista ei tullut ihan samanlaisia. Sukistani ei koskaan tule. Mistä lie johtuu. Lankaa ei jäänyt kuin aika pieni nöttönen jäljelle, joten 20 senttiä vartta lienee juuri sopiva pituus Stepistä. Ohje oli mukava, ei liian yksinkertainen. Sopiva luentoneuleeksi, joskin enemmän tuli näitä kämpillä kuin luennoilla neulottua. Kerrankin meni aivan nappiin, pientä virhettä lukuunottamatta.

2 kommenttia:

hanhan kirjoitti...

Sinä olet kyllä tosi tuottelias neuloja opinnoistasi huolimatta, aina jotain uutta näytettävää. Toivottavasti isäsi voi pian paremmin!

Miia-Rebekka kirjoitti...

Toivotaan että isäsi paranee pian.
Nätit sukat tuli :)