maanantai 1. syyskuuta 2008

Sieniä pää täynnä

Ei ne Cloveritkaan ihaa niin sutjakkaasti lähteneet toimimaan. Päädyin varren neulottuani siihen, että lisään jokaiseen nurjaan raitaan toisen nurjan, jottei äitini jälleen väitä, että sukka on liian pieni. Hän sanoo kaikesta, mitä teen ja kaikista ostamistani vaatteista, että liian pieni. En ymmärrä miksi kaiken pitää olla telttakokoa, että sitä voisi käyttää. Muuten olen malliin hyvin tyytyväinen ja otin Cloverit luentoneuleeksi mukaan. Meillä on oikein tehokurssi sienistä menossa ja tänään piti sisäistää yli 70 lajia tieteellisine nimineen ja lisää tulee varmasti kiihtyvällä vauhdilla koko viikon. Sain hieman jälleen virnuilua osakseni, mutta ei ketään jaksa virnuiluttaa koko lukuvuotta, joten aion jatkaa luentoneulontaa kaiken talvea kuten ennenkin. Bambupuikot uskalsin ottaa mukaan, kun tungin ne metallipenaaliin, jotta ne eivät pääse rikkoutumaan. Clovereista tulee todella söpöt ja Sandnesin Sisu sopii tähän ohjeeseen mainiosti. Nyt rentoutumaan nojatuoliin ja neulomaan äänikirjan viihdyttämänä. Pitkän päivän jälkeen olen hupini ansainnut.

1 kommentti:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Tuttua tuo, että äiti sanoo kaikkea liian pieneksi. Omat vaatteensa ovatkin sitten minun silmääni paljon liian suuria. Noh.. Jokaisella on oma makunsa..

Eiköhän ne virnuilijat siellä koulussa joudu tottumaan siihen että nykypäivänä neulonta on aina vain suositumpaa ja suositumpaa ja varmaan enenevässä määrin alkaa neulojia luennoillakin näkyä. Ties vaikka joku muukin uskaltautuu sun rohkaisemana tuomaan neuleen kouluun mukaan.