lauantai 5. syyskuuta 2009

Unelmanpehmeyttä



Kaavio A tuli iltasella neulottua ensimmäisen kerran ja täytyy sanoa, että olen ihastunut. Jos ja kun Victorian Trellis -huivi valmistuu, niin en kyllä raaski pois antaa. Kuvio on sopivan monimutkainen ollakseen mielenkiintoinen, mutta kuitenkin mieleenjäävä. Nyt kun tulen ohuen langan kanssa toimeen niin osaan nauttia sen ylellisyydestä. Toivottavasti lopputulos on yhtä ihana kuin kuvitelmissani.



Kirpputorilta tarttui mukaan nyssykkä, jossa luvataan olevan sata grammaa Drops Vivaldia. Ilman vyötettä hieman epäilytti, mutta muistiini on syöpynyt kuvat Miia-Rebekan kauniista North Roë -huivista, joka on ruskeaa Vivaldia. Dropsin lankoja en ole koskaan missään nähnyt, enkä langasta muuta tiennyt kuin, että mohairia se vissiin on, mutta en kyennyt kolmen euron nyssykkää sinne jättämään. Kassalla hinta laski puoleen ja kotona pääsin hiplaamaan kahta unelmanpehmeää pilvenhattaraa ohuinta mohairia, jota olen koskaan nähnyt. Ja metrejäkin olisi Ravelryn mukaan yhteensä reilut viisi ja puoli sataa. Kyllähän siitä jo jonkin kokoinen huivi tulee. :D

2 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Tuo Vivaldi on kyllä tosi ohutta, mutta kyllä siihen nopeasti tottuu, kun vaan väkisin neuloo. Aluksi tuntui aika hankalalta.
Huivista tulee ihanan ohut. Sen verran tykkäsin, että ostin lisää eri värisenä :) .

Aika hyvän löydön siis teit.

Inkeri kirjoitti...

Hieno löytö kirpparilta.