sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Ensimmäinen Marlene


Onkohan mulla liikaa aikaa? Loin perjantaina silmukat ensimmäiseen sukkaan ja tänään päättelin aamusella. Marleneista tulee ihanat, mutta minullekin hieman turhan napakat. Onneksi on pieni jalka, muuten olisi mennyt purkuun. Tälle ohjeelle sopisi paremmin paksumpi lanka. Toivottavasti sukka vähän löystyy pesemällä. Muistaakseni äidilleni Sisusta tekemäni sukat ovat kasvaneet kokoa käytössä ja pesussa. Aiemmin viikolla valmistuneet Vilai-sukat ovat myös Sisua, mutta se vaaleanpunainen on jotenkin selvästi karkeampi käteen ja yllätyin kovasti kuin neuloin nyt tätä violettia, joka tuntuu pehmeämmältä. Jännä juttu.

6 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Tosi hieno sukka tulossa. Minulle voi halutessaan lahjoittaa sitä ylimääräistä aikaa sitten :D

Mari kirjoitti...

Kaunis sukka!

berenike kirjoitti...

Todella ihana! Odotan innolla näkeväni molemmat valmiina :)

Heidi kirjoitti...

Taas on kaunista jälkeä! Hienot sukat. :o)
Pitäis kai ittekki uskaltautua nuita 'hienompia' sukkia tekemään. Viime vuen puolela alottelin jotaki mallia, jossa oli melkosesti nuita kierrettyjä oikeita silmukoita ja hermothan siinä meni ja langasta tais tulla jotaki ihan muuta. Hermoja siis, kiitos!

Tikrunmami kirjoitti...

Nuo näyttää violettina vielä hienommilta kuin ohjeen vaaleanpunaiset Marlenet!

Miia-Rebekka kirjoitti...

Upeaa jälkeä!
Taitaa minunkin kadoksissa oleva sukkainspiraatio pikkuhiljaa hivuttautua takas, kun käyn näitä sun kauniita sukkia katselemassa.