perjantai 1. tammikuuta 2010

Vuoden ensimmäinen FO

Wanida-sukista piti tulla vuoden viimeinen valmistunut neule, mutta uusi vuosi tuli nopeammin kuin ennakoin ja sukat valmistuivat vasta yhdeltä yöllä, kun piti raketteja olla ulkona katsomassa, eikä pakkasessa pimeässä voi neuloa. Tai no aika valoisaa siellä täysikuun kumotuksessa oli, mutta ei neulomiseen oikein tarpeeksi. Wanidoista tuli sitten vuoden ensimmäinen FO.Ohje: Wanida (Cookie A.:n kirjasta Sock Innovation)
Lanka: Regia Stretch Color punakirjava 68 grammaa
Koko: Noin 38
Puikot: Knitpicks Harmony 2,25 mm sukkapuikot
Sukista tuli aika komeat. Kuvista ei voi sanoa samaa. Kaikki mahdolliset valot laitoin päälle, muttei valo vaan riitä päivälläkään. Kurjaa, mutta kai se tästä valoistuu. Pikkusisko suostui sukkamalliksi, eikä tällä kertaa tarvinnut kuvata omia ketaroitaan. Vähän isommassa jalassa sukka näyttääkin paremmalta, kun se ei pääse pussittamaan.

Lanka on edelleenkin sitä samaa Anttilan tarjous-Regiaa. Kuka sitäkin meni 7 kerää hamstraamaan? Pidän kovasti langasta, mutta väri on hankala ja mihin suuntaan minä nämäkin lykkään? Uhreillani alkaa olla edellisiäkin sukkia käyttämättä kaapeissa. Lankaa on vielä reilut 2,5 kerää jäljellä eli kaksi paria saisi vielä tehtyä nilkkasukkia tai yhdet polvisukat, kunhan ei tarvitse kovin iso jalkaisille tehdä. Pitää taas keksiä jotain kirjavalle sopivaa. (Sock Innovation - Cauchy?) Saisipa tätä yksivärisenä kauniissa väreissä näin halvalla...

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Nätit sukat! Mutta kieltämättä varmasti puuduttaa, jos samaa väriä on kerätolkulla varastossa, vaikka olisi nättiäkin väriä. :)

Iida kirjoitti...

Tosi nätit sukat. Enpäs ollut tuon mallin olemassaoloa tullut edes tiedostaneeksi, mutta sait minut kiinnostumaan :)

Riikka kirjoitti...

Heh! Juuri eilen sain omat wanidani pääteltyä! Postausta tulossa tänään.. Tämä oli kiva malli neuloa! Nuo kirjan ohjeet on kaikki niin ihania!

anpali kirjoitti...

Minäkin aloitin omat Wanidani pari päivää takaperin. Ensimmäisen sukan sain silmukoitua loppuun tänään, vielä pitäisi siis kutoa toinen.

Ihan kiva malli. Valitsin tämän ensimmäiseksi kyseisestä kirjasta, en valinnut sitä hankalinta, enkä sitä mieluisinta, vaan vähän sellaisen 'lämmittely'mallin. Mutta nätit sukat tulossa.