perjantai 22. tammikuuta 2010

Vilai (viimeisen kerran, toistaiseksi)Vilaista tuli aika komeat sukat ja kuvio onkin isommassa jalassa paremmin edukseen. En harmittele itseasiassa yhtään, etten voinutkaan pitää sukkia itselläni. Kuvio on kerrassaan mehukas ja krumeluureja on niin, että prinsessallekin kelpaisi.  Aika hyvältähän nämä balettitanssijan jalassa näyttävätkin. Ihanasti asia ratkesi näin, eikä tarvinnut tehdä hölmönnäköistä kärkeä, kun omaan jalkaan olisin pitänyt jättää kuvio kesken hassusta kohdasta. Pidemmät jorinat sukista kirjoittelin maanantaina.  Onneksi en purkanut. Toivottavasti omistaja malttaa myös käyttää sukkiaan. Sehän on ikävintä, jos neuletta ei koskaan käytetä vaan haudataan kaapin nurkkaan liian hienona.Ohje: Vilai (Cookie A. : Sock Innovation)
Lanka: Sandnes Sisu vaaleanpunainen 92 grammaa
Koko: 41
Puikot: KnitPicks Harmony 2,5 mm sukkapuikot

8 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

No onneksi et purkanut! Tosi kauniit niistä tuli.

Anu kirjoitti...

Voih, miten kauniit!

Faline kirjoitti...

Tosi kauniit sukat.:) Ihana kuvio ja väri.:) Söpöt.

Heidi kirjoitti...

Onpas kivat! Ei vain sitte kannata lisätä tätä ohjetta omaankaan to do -listaan jos pienempään jalkaan ei oikein taho mallikuvio osua. Tai ehkä pitäs alkaa säätää varren pituuden kans..? Nätit on kuiten. :o)

P.S. Onneksi on sen verran pakkasta etten varta vasten kehanu lähteä Tokmannin lankahyllyjä kattelemaan. ;o)

Riikka kirjoitti...

Kauniit kauniit! Mullakin on himo nyt noihin sock innovationin malleihin. =)

Mari kirjoitti...

Ihanat sukat!

hillanen kirjoitti...

Ne ovat ihanaiset.

Tui kirjoitti...

Näistä tuli tosi kauniit, onneksi et purkanut! Ja oon samaa mieltä, se on aina ikävää kuulla kun neule hautautuu jonnekin koska "se on niin kaunis ettei sitä voi käyttää". Olen ohjeistanut jokaista lahjansaajaa, että käytettäväksi ne on tarkoitettu ja hellämielistä piiskaa tulee jos ei käytä! :D