sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Harvinaisen kummallinen sukkaRavelympics-suunnitelmat menivät uusiksi, kun huivin reunus ei jaksanutkaan hyvittaa yhtään. Mieli teki vain neuloa muista projekteja ja eilen, ensimmäisenä kisapäivänä, neuloin lähinnä Aeoliania, joka edistyi yhdellä Yucca Chart toistolla. Sitten päätin aloittaa uuden kisaneuleen. Knittyyn ilmeistyi pari ylläriohjetta vain muutama päivä sitten ja Skew-sukat veivät huomion heti. Harvinaisen kummallisennäköiset eli pakko tehdä nuo. Kaivoin Anttilan tarjous-Regiat esiin ja loin silmukat. Sukka meinasi tyssätä heti alkuunsa, kun ymmärsin väärin lisäykset, mutta Nuntin hyvillä neuvoilla sain LLincin tehtyä oikein ja neule alkoi luistaa.Ohjeessa sanotaan, että pitää vain luottaa siihen, että kummallisen muotoisesta lirpakkeesta tulee sukka ja ei auta kuin uskoa siihen. Teen parhaillaan kantapäätä ja toivon, että illalla saan jalkaani sukalta vaikuttavan neuleen. Katsotaan miten käy. Yhtä sukkaparia ei tee koko kahta viikkoa, joten toiseksi olympianeuleeksi voisin ottaa Hat Heel -sukat lopusta Regiasta. Sitten olisi kahdet aika erikoiset sukat.Laminarian päättelin perjantai-iltana juuri sopivasti ennen nukkumaan menoa. Se odottaa pingotusta ja kipeästi se sitä kaipaakin. Kokoa on tällä hetkellä noin metri kertaa 60 senttiä ja huivi näytttää monta senttiä paksulta, kun kuviot vetävät niin kovasti kasaan. Bitterroot on pingotettu, mutta odottanut miltei viikon kuvaamista. Elämä haittaa neulomista kovasti.

Hyvää ystävänpäivää ja laskiaista kaikille!

6 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Ihana huivista tulee!
Hyvää Ystävänpäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Huivista tulee taatusti aivan mahtava! Kummalliselta tosiaan tuo lirpake näyttää, kiva nähdä lopputulos sitten... Hyvää ystävänpäivää!

Maikki kirjoitti...

Ihanat sukat tulossa!! Täytyypä laittaa tuo ohje omalle to do listalle... :)

Heidi kirjoitti...

Huivi näyttää ihanalta mytyltä. :o)
Sukka on kyllä tosi mielenkiintosen näkönen.. En malta oottaa miltä valmis näyttää!

Nunt kirjoitti...

Tuota skewta on kyllä pakko koittaa... Helkkari kun menin aloittamaan ikuisuuspolvarit! Voishan sitä tietysti ottaa toiset (kolmannet, menossa on muuten koon 45 valkoiset miehen polvisukat kansallispukua varten nro 2.25mm puikoilla, jaa mikä toinen ikuisuusprojekti?) sukat tekeille...

Emma kirjoitti...

Harvinaisen kummallisen näköinen sukka todella :D Tämä täytyy nähdä valmiina... Huivista tulee varmasti upea!