sunnuntai 28. helmikuuta 2010

OlympialapasetLapaset valmistuivat, vaikka into loppui jo ensimmäisen lapasen peukalossa. Lopputulos ei ole erityisen nätti, mutta yritän lähipäivinä saada aikaiseksi pestä lapasia, jos ne vähän tasaantuisivat. Malli on ihana, mutta siihen sopisi paremmin, jokin perinteisempi ja harmonisempi väriyhdistelmä. Punamusta on vähän turhan päheä tähän. Koko on sopiva, vaikka lapaset näyttävät pitkiltä ja kapeilta. Kämmekäs mahtuu alle kivasti, mikä on hyvin kätevää. Peukalot näyttävät jotenkin suhteettoman suurilta tursakkeilta. Onneksi olen itse pahin kriitikkoni. Neuleolympialaiset menivät aivan toisin kuin suunnittelin, mutta tulokseni mitali neljästä eri lajista. Heh. Ei yhtään hullummin ensikertalaiselta. Toista kertaa tuskin osallistun, sillä neulomisesta tulee herkästi pakkoneulontaa ja se, jos mikä, tökkii.

Ohje: Egyptiläiset lapaset (by Tuulia Salmela)
Lanka: Novita Nalle mustaa ja fuksianpunaista
Puikot: KnitPicks Harmony 2,75 mm sukkapuikot

7 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Kauniit lapaset. Tykkään väriyhdistelmästäkin kovasti :).

Minä jo päätin, että osallistun tästä lähtien neuleolympialaisiin vain keskeneräisten töiden ryhmään, koska jos joku neule on kesken eikä sen neulominen maistu, antaa tuollaiset olympialaiset edes vähän motivaatiota.

Faline kirjoitti...

Tosi nätit lapaset.:)

Iida kirjoitti...

Ihan turha noin hienoista lapasista virheitä etsiä. Minusta nuo värit sopivat juuri loistavasti tuohon kuvioon. Lapaset vain käteen ja ylpeänä kaupungille :)

Mari kirjoitti...

Onpa ihanat lapaset! Minusta taasen tuollainen voimakas väriyhdistelmä sopii noin erikoiseen kuvioon. :)

Anu kirjoitti...

Ihanat värit minun mielestäni :)

Riikka kirjoitti...

Kauniit lapaset, kaunis väri! =)

ullapulla kirjoitti...

hyvännäkösethän noi lapaset on!!!