keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Sehän istuu kuin ... no sukka!Kaikista epäilyksistä huolimatta Skew-ohjeella sain ihmelirpakkeesta sukan aikaiseksi. Oikean jalan sukka valmistui jo sunnuntaina, mutta flunssa vei sitten sängynpohjalle ja toinen sukka on vielä aivan alkutekijöissään. Sukka näyttää todella oudolta edelleen, mutta kun sen laittaa jalkaan niin se istuu loistavasti ja näyttää hyvältä. Langat on vielä päättelemättä ja kantapään reikä parsimatta, mutta hyvä tästä tulee ja lankaa jää vielä yksiin sukkiin. Ohjeessa ei mainittu miten sukka kannattaisi päätellä. Epäilin tavallisen päättelyn joustavuutta ja joustavan, huiveissa käyttämäni, päättelyn ulkonäköä. Jaapan suosituksesta kokeilin JSSBO-päättelyä ja se näyttäisi olevan oikein hyvä.Ravelry-ryhmä Kaheleiden SYTissä kaipailin koukkuamiskoukkua ja sellainen minulle luvattiinkin ja odottelin koukkua saapuvaksi päästäkseni kokeilemaan, mutten osannut ollenkaan odottaa niin ihanaa pakettia kuin sain aamupäivällä postissa. Kirjekuoressa oli kaunis pussi, josta löytyi kortti, koukkuamiskoukkua, laminoitu pintaneuleohjekortti, syklaata, Sirdarin Loopa -lenkkihuiviväline, helmiä ja muuta pientä. Lempisuklaa ja lempivärit oli aivan selvästi vakoiltu jostain. Ihana flunssapäivän piristys. Seuraavaksi opettelen siis koukkuamaan. Lähettäjä oli koukunnut valmiiksi mallitilkunkin. Helmet piti hetimmiten laskea ja ihastella. Varmasti noin sopivanväriset helmet tulee jossain käytettyä. Kiitos paljon Taija!

6 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hieno sukka! minulla taitaa olla sama lanka korvamerkittynä tuohon malliin...

Riikka kirjoitti...

Kyllähän siitä sukka tuli! Hyvin istuu! =)

kaisa kirjoitti...

Ihana sukka! Tuon minäkin teen joku päivä, toivottavasti varastosta löytyy lankaa. Täytyy mennäkin heti tarkistamaan, huomenna on ilulla ihania lankoja tulossa. Ne olis just sopivia tuohon malliin.

JaaPa kirjoitti...

Onpa ihana sukka! On tarkoitus tehdä jossain välissä nuo sukat, mutta nyt on niin monta muuta sukkaprojektia tässä työnalla, että en tiedä milloin ehdin...

Faline kirjoitti...

Hieno sukka.:) Oliko toi ohje vaikea? Itsekin katsoin sitä ravelryssa.:)

Anonyymi kirjoitti...

No, kyllähän se sukalta näyttää, nätti!