sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Testineulojia

No jos minä sitten koettaisin siipiäni neulesuunnitelijana. Tarvitsen muutaman testineulojan edellisen postauksen sukille (ne harmaat, joissa on mustat kärjet ja kantapäät). Kyseessä on (isot) miesten sukat. Koko siinä 43 kieppeillä, mutta toki voi tehdä pienemmän tai suuremman. Lankana voi käyttää sukkalankoja ohuesta 420m/100g aina Nalle-vahvuiseen asti 260m/100g. Ohje sopii niin yksivärisille, kirjaville kuin raidallisillekin langoille. Silmukkamääriä on kolme (56, 60 ja 72) ja jokaiselle pitäisi saada testineuloja. Kuvio on yksinkertainen, kantapää ranskalainen ja kärki nauhakavennusmallia. Aikataulu olisi sellainen, että mahdollisimman pian puikoille ja valmistuminen syksyn aikana. Mitään palkkoita ei valitettavasti ole, mutta olen ikuisesti kiitollinen. Ohje tulee ilmaiseksi myöhemmin jonnekin. Ajattelin kysyä, jos Ullaan kelpuuttaisivat tai sitten lykkään Ravelryyn ladattavaksi tai jotain. Vapaaehtoiset, luotettavat testineulojat ilmoittautukoon sähköpostilla osoitteeseen satu 1986 at gmail piste com.

4 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Minä suostuisin muuten, mutta pelottaa, etten saa valmiiksi, kun menossa on sytyck, cm-kilpailu ja ranne ei taida kestää normaalia neuletahtia :/

Minna kirjoitti...

Heipä hei!
Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi testineulojaksi. Sukkasadossa olen mukana ja ainakin yhdet miehen sukat olisi tarkoitus siihen tehdä. Mulla on nallea jo kotona valmiina ja tarve olisi 42 koon käpälään. Mikähän noista silmukkamääristä olisi siihen hyvä? 60,vai?
Laita vaikka viestiä blogiini, että olisiko ok. Voisin aloittaa heti kun saan ohjeesi.

Minna kirjoitti...

Vielä lisäys:
Laitoin viestiä myös sähköpostiisi, eli voit vastailla vaikka siihen tai blogiini.

En nyt oikein tiedä, että mitä testineulojalta "vaaditaan", mutta mielestäni osaan lukea ohjeita ja tehdä erilaisia sukkia. :)

Judiuni kirjoitti...

Kiitos, Minna.

Nunt, ei se mitään. Parantevaan rannettasi. :)

Vielä pitäisi ainakin ohuelle sukkalangalle löytää testineuloja, mutta muutenkin pari lisää olisi kiva saada. Laittakaa rohkeasti mailia. En minä pure. :)