keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Roosanvärinen Opri ja ihanuuksiaSain myöhästyneen nimipäivälahjan pikkusiskoltani tänään ja kirjekuoresta ilmestyi ihanuuksia. Toinen kerroslaskurisilmukkamerkki suloisine teepainnuineen meni heti Kaikukukkaan, jossa on meneillään kukkakuvion kuudennen kuvionkertauksen kuudes kerros, kuten merkistä hyvin näkyy. Ruusumerkki menee Aeolianiin, kunhan taas kaivan helmet esiin. Olen onnesta soikeanani. Ei enää tukkimiehenkirjanpitoa kaavion vieressä tai hukkuvilla paperilapuilla! Nää on niin ihanat ja niin mun näköiset merkit. Käykää katsomassa lisää kuvia pikkusiskoni blogista. Kiitos!


Projekti: Dusty Rose Opri (Ravelry)
Ohje: Opri by Mari Muinonen
Koko: noin 56 senttiä
Lanka: Vanhan roosan värinen Cascade Yarns 220 Wool
Menekkki: 70 grammaa
Puikot: Addi Lace 3,5 mm 100 cm pitsipyöröpuikot
ja Addi 4,5 mm 80 cm pyöröpuikot
Fiilis: Mahtava myssy. Toivottavasti saaja pitää tästä.
Kumpikaan kuva ei toista myssyn todellista väriä, mutta tässä sadepäivän harmaudessa ei todellakaan kuvata mitään kunnolla. Lupasin ystävättärelleni, joka ihastui punaiseen Opriini, myssyn ja se valmistui onneksi ennätysajassa. Harvoin mitään ohjetta tulee tehtyä useampaan kertaan, mutta tämä oli niin mukava, että näistä tekee useammankin. Lanka on aivan ihana. Aloin heti tämän valmistuttua neulomaan samasta langasta hyshysneuletta ja minulle tuli sellainen fiilis, että haluan tehdä villapaidan tästä langasta. Enkä edes neulo villapaitoja.

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Mun pitäisi hankkia noita kerroslaskureita myös sillä olen aina pihalla missä mennään. Lisäksi kun teen välissä noita ristipistoja niin neuleilla saattaa tulla toisinaan pitkäkin väli. Tarttis perehtyä vain tuohon laskureiden logiikkaan.

Faline kirjoitti...

Vähän ihana kerroslaskuri, teepannu on söpö.:) Pitäis kans saada joku kerroslaskuri niin jäis noi tukkimiehen kirjanpidot pois.:D Mulla on aina noita viivoja vähän joka paperin reunassa.:D Vois heti googlettaa mitä kaikkia kerroslaskureita onkaan.:)

vi0let kirjoitti...

Puhuit tuolla aiemmin podcasteista. En silloin kerennyt kommentoimaan, mutta koska mielelläni jaan tätä suosikkilistaani kaikille, tässä suosituksia hieman myöhässä :) Manic Purlista tykkään minäkin, mutta lime&violetia en voinut sietää, joten maussamme lienee joitain eroja.

www.hoxtonhandmade.com (yksi harvoja eurooppalaisia, brittiaksenttia luvassa siis)
www.doubleknit.net
www.stashandburn.com
http://roundthetwistwithcarin.blogspot.com
http://www.theknitgirllls.com/wordpress/

Kaksi viimeistä on videocasteja, jos video ei ala näkyä niin kannattaa varmistaa että koneessa on Flash Playerin uusin versio. Round the Twistin Carin on mun uusin suosikki ja neuleidoli (teki käsittämättömän upean Shipwreck Shawlin).