lauantai 14. toukokuuta 2011

Hieman hemmottelua

Alla kuvassa päivän saalis. Kuukausi menee äkkiä ja jo piti kiikuttaa edellisiä neulekirjoja takaisin. Samalla tarttui mukaan Neulekirja ja Knitter's almanac. Ehkäpä minäkin neulon Bones-sukat. Muista ohjeista en erityisemmin innostunut, mutta mieli voi muuttua, kun selailee Ravelryssa projekteja. Monesti käy niin, ettei kirjojen tai ohjeiden kuvat eivät inspiroi, mutta jonkun muun toteutus kivassa värissä saa aikaan kovan hingun toteuttaa ohjeen. Näköispainos Elizabeth Zimmermannin Knitter's almanacista oli iloinen yllätys. Luettavat neulekirjat ovat harvassa ja olen kuullut, että hänen kirjansa ovat kivoja luettavia.


Sitten kävin hemmottelemassa itseäni pienellä shoppailukierroksella. Minulla on ollut niin ihana viikko. Sain työtarjouksen, voitin arvonnassa, löysin unelmieni rannekellon, kävin neuletapaamisessa ja muuta pientä kivaa. Edellinen rannekelloni tuli tiensä päähän jo viime vuonna, mutta uudelle oli kovat vaatimukset. Sievät titaaniset rannekellot soikealla kellotaululla ovat kiven alla. En enää uskonut, että budjettiin sopivaa titaanikelloa löytyisi, mutta maanantaina lykästi. Sain tämän etukäteen synttärilahjaksi, eikä se ollut Rotuaarin Kullan loppuunmyynnissä edes kallis. Olen onnesta soikeanani. Teräksiset syöpyvät minulla rannekkeen sisäpuolelta, vaikka kuinka yritän suojella ja titaaninen on parempi rannenivelenkin kannalta. Tämä on nyt täydellinen.

Lumoavasta langasta ostin yksivuotisjuhlaviikon päivän tarjouksesta vyyhdin Cascaden Heritage -sukkalankaa, joka on aivan ihanaa neulottavaa. Lisäksi eilen saapuneet Dropsin uutuuslangat kävin myös haalimassa mukaan, kun ne kuuluvat Dropsin Supersale -kampanjaan. Ihanan pehmeästä Lace -alpakkasilkistä tulee ehkä Haapsalu-huivi. Baby Alpaca Silk -keristä kamera nieli punaisuutta, mutta väri on aivan ihana murrettu liila. Niistä tulee varmaan joku ihana pitsihuivi myös. Nappi-Kikasta hain himoitsemani sievän rullamitan. Laitoin heti mittaan kiini mp3-soittimen mukana tulleen kaulanarun, jolle ei ole aiemmin ollut mitään käyttöä. Rullamitassa on magneetti ja se kelaa mittanauhan sisäänsä nappia painamalla. Todella kätevää.


Nyt vielä opiskelun loppurutistusta ja paikallisen teekaupan ihanaa teetä.

1 kommentti:

Emma kirjoitti...

Aijai mitkä ostokset, kelpais!!