torstai 26. toukokuuta 2011

Puikkojen testausneule


Pääsin taas toteamaan, että kannattaa marista ja kysellä netissä. Näin Ravelyssa arvontavaihdon palkintona Ponyn ruusupuupyöröt ja minun oli heti pakko tietää, mistä sellaisia saa. Minulla ei käynyt meilessäkään, että jostain saisi täältä ruusupuupyöröjä. Kuulemma Karnaluksista niitä saa. Tallinnaan ei tule noin vaan lähdettyä, mutta Anu tarjoutui lähettämään tarpeettomuksi jääneen puikon minulle. Vähän liian hyvää ollakseen totta, mutta mukavia ihmisiä tuntuu nettineulemaailmassa riittävän. Tänään sain kätevän kamerajalusta Kaisalta. Kiitos paljon! Nyt en tarvitse akrobaattisia asentoja neuleiden kuvaamiseen. Empä olisi kumpaankaan juttuun uskonut etukäteen.

Projekti: Calorimetry (Ravelry)
Ohje: Calorimetry by Kathryn Schoendorf (Knitty Talvi 2006)
Koko: 56 cm
Lanka: Violetti-liilakirjava Novita Isoveli Colori
Menekkki: 40 grammaa
Puikot: Pony Rosewood 3,75 mm 60 cm pyöröpuikot
Fiilis: Ihanat puikot ja panta valmistui melkein hetkessä. 


Sain eilen puikot postissa ja nämä ovat kyllä aivan ihanat. Tekaisin iltapuhteena Calorimetryn puikkojen testausmielessä. Käytin paksua jämälankaa ja jouduin laskemaan oman silmukkamäärän, mutta ihan Calorimetryn näköinen siitä tuli. Käännyin lopussa kerran väärässä paikassa saadakseni suuremman napinläven ja napin virkaa tekemään virkkasin pyörylän. Nyt tekisi kahta kauheammin mieli Tallinnaan puikko- ja lankaostoksia tekemään. Nämä vaikuttavat kivemmilta kuin Knitpron Symfonie -pyöröt, joita olen tähän asti käyttänyt puupyöröinä. Ja onhan ruusupuu aivan eri luokkaa kuin liimapuu ja niin luksusta.

3 kommenttia:

Raiku kirjoitti...

Ei hitsit, mä olen just suunnitellut tekeväni piakkoin Calorimetryn. Mutta jos mä nyt teen, niin kohta kaikki aattelee, että mä teen heti perässä kaiken, mitä sä vaan täällä esittelet. :P Ou nou.

Judiuni kirjoitti...

Eihän 2 neuletta vielä tee kenestäkään perässähiihtäjää. xD

Emma kirjoitti...

Karnaluksin ruusupuiset puikot kuulemma katkeilee todella helposti, kannattaa käsitellä varoen :)