sunnuntai 14. elokuuta 2011

Yllytyshullu

Ilmoittauduin sitten minäkin Porttiin. Syytän yllyttäjiä. Vieläkin kädet vähän tutisee. Se oli niin jännittävää, mutta jännin osuus on vasta tulossa. Tuntuu hiukan uskomattomalta, että tällälailla repäisen, mutta kai sitä joskus pitää tehdä eikä vaan elää sitä iänikuista "sitku-elämää". Kaikki on aina hamassa tulevaisuudessa, aina ja iänkaikkisesti.


Aloitin Pointelle-sukat Knit.Sock.Love -kirjasta viimekuun puolella, mutten neulonut kuin joustinneuleen, kun projekti jotenkin jäi. Kaaviot olivat kirjassa niin hankalasti, etten saanut aikaiseksi neuloa vartta. Eilen päätin ryhdistäytyä ja skannasin kaaviot koneelle ja aloin neulomaan. Malli on aivan ihana ja lankakin yllättävän kivantuntuista. Kävin osamassa kaksi kerää lisää, vaikka hieman epäilenkin, että Aloevera-Nallekin nyppyyntyy aika äkkiä rumaksi. Joku ihmeen mielenhäiriö tuli tarjouslankojen kohdalla.

Muutenkin tuli kallis reissu, kun mukaan tarttui uusi lompakko. Olen useamman vuoden käyttänyt ilmaiseksi saamaani nahkalompakkoa, mutta nyt kun eteen sattui aivan tajuttoman kaunis ja käytännöllisen oloinen lompakko niin pakkohan se oli ostaa. Hitusen kirpaisi melkein kaksikymppiä, mutta se oli niin kaunis ja korteille on paikkoja reippaasti, mitä monesta lompakosta puuttuu. Kai aidosta nahasta joutuu jotain maksamaan.


4 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Oon niin kade, minusta olis ihana päästä sinne Porttiin, mutta matkaa on vähän liikaa tällä aikataululla kuitenkin eikä tietoa minne laittais lapset siksi aikaa.
Lompakko muuten kaunis, varmasti hintansa veroinen.

Minna kirjoitti...

Hiphei! Tervemenoa vaan. :)

Hih, ostin juuri 2 kerää 7veikkaa sukkasatoa silmällä pitäen. Arvaas mitkä 2 väriä? Juu, just samat.

A-nonyymi kirjoitti...

Mistä tuo lompakko on? Tosi hyvännäkönen!

Judiuni kirjoitti...

Lompakko löytyi yllättäen Tokmannin valikoimista.