perjantai 26. helmikuuta 2010

Taas uusi huivi puikoille

Eilen iski hinku aloittaa taas pitsihuivi. En tiedä mihin näitä lykkään, mutta niitä on pakko vaan saada tehdä lisää, kun ne on niin ihania. Nallea egyptiläislapasiin etsiessä sattui käteeni purettua Teeteen Alpakkaa, joka oli vajaa vuosi sitten Kevätpäiväntasaushuivi. Sille ei olisi ollut mitään käyttöä ja olisin varmaan saanut sen pelätyn kommentin: Yleensä jätetään päiväpeitteet kotiin, vai miten se nyt menikään. Hui hai. Minua ei harmita, että purin, vaikka taivastelijoita riittää. Mitä käyttöä on yli kolme metriä leveällä huivilla? Tuskin olisin saanut sitä edes pingotettua. Olisi pitänyt olla ohut lanka tuolle mallille.



Tällä kertaa Ohjeeksi valikoitui Jääkukka, johon en ole aiemmin kiinnittänyt mitään huomiota, mutta kun näin Ravelryssa aivan ihanan Jääkukan, päätin, että tuokin malli on pakko toteuttaa. Yritän tällä kertaa tähdätä alle kolmen kerän käyttöön ja neuloa tiukempaa, sillä alpakkahan venähtää aika kivasti kasteltaessa ja vielä pingottamalla kokoa tulee lisää.

Egyptiläislapaset ovat hyvällä mallilla ja niiden myötä pitäisi tulla Ravelympicseista vielä kaksi mitalia. Hat Heel -sukat eivät jaksaneet innostaa ja purin kantapään pois. Ohjeessa on aika paljon tyhmää venkoilua. Ei jaksa huvittaa. Menisi nyt tämä flunssa jo ohi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä mihin näitä lykkään, mutta niitä on pakko vaan saada tehdä lisää--"
Repeilin tälle. :DD t.silakkapihvi